Foto: Vida Press
Vācu izcelsmes glamūra modele Martina Big jeb Martina "lielā" (attēlā pa labi) populāra kļuvusi, pateicoties milzu mākslīgajām krūtīm. Daiļava ir gatava uz visu, lai viņas slava neapaugtu ar putekļiem, un, tiecoties pēc vēl lielākas atpazīstamības, viņa izdarījusi kaut ko pavisam neprātīgu – mainījusi rasi.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka Martinas krūšu izmērs ir 32S (lai arī ko tas nozīmētu). Tāpat tiek ziņots, ka viņa ir 28 gadus veca, taču daudzi tam atsakās ticēt.

Martina spītīgi apgalvo, ka viņai ir lielākās mākslīgākās krūtis Eiropā. Kas interesanti, viņai zem pupiņiem ir ievietoti īpaši ar sāls šķīdumu pildīti maisiņi, kurus var uzpumpēt arvien lielākus, viņas padušu apvidū veicot regulāras sāls šķīduma injekcijas.

It kā ar to vēl nebūtu gana, šopavasar Martina paziņoja, ka nolēmusi kļūt par eksotisko Bārbiju, no baltādainās pārtopot par melnādaino. Dažu mēnešu laikā viņai nudien izdevies mainīt rasi.

Martinai jau vairākus mēnešus regulāri tiek veiktas melanīna jeb tā dēvēta iedeguma injekcijas, kas viņas ādai piešķīrušas pavisam tumšu iedegumu. Tiesa, šī skaistuma procedūra ļoti bojā veselību, tomēr efektīgajai modelei par to ir pilnīgi nospļauties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!