Foto: Reuters/Scanpix/LETA/AFP/Scanpix/LETA

Britu mūziķis Eds Šīrans, kurš šovasar koncertēs Latvijā, Lucavsalā, savas daiļrades cienītāju novērtējumam sniedzis jaunu dziesmu "I Don’t Care", kas tapusi kopā ar par tīņu elku dēvēto kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu.

Žurnāls "Rolling Stone" vēsta, ka šī nav pirmā reize, kad abi popmūziķi metušies uz vienu roku. Pirms pāris gadiem milzu popularitāti iemantoja dziesma "Love Yourself" no 2015. gadā iznākušās Bībera studijas albuma "Purpose". Skaņdarbā piedalījās arī Šīrans.

Jau aizvadītajā nedēļā Šīrans pakacināja fanus, ka sadarbībā ar Bīberu tapusi jauna dziesma, un šonedēļ popmūzikas mīļotāju gaidām pielikts punkts – 9. maijā publiskota kopdziesma, kas zibenīgi izpelnījusies popularitāti.

Kompozīcija "I Don't Care" ir pirmā Šīrana jaunā dziesma, kas iznākusi kopš 2017. gada, kad dienasgaismu ieraudzīja viņa albums "Divide", vēsta mūzikas izdevums.

Tikmēr Bībers ar jaunu mūziku nav fanus aplaimojos jau vairākus gadus. Turklāt nesen dziedātājs arī paziņoja, ka nolēmis paņemt radošo pauzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!