Prestižais mūzikas izdevums New Musical Express sastādījis sarakstu, kurā iekļautas 26 grupas ar īpaši pretīgiem nosaukumiem. Kā brīdina redakcija, šos nosaukumus apgūt vajadzētu pirms pusdienu ēšanas.

Protams, lielākoties topā iekļauti panki, metālisti un industriālās mūzikas pārstāvji, taču ir arī dažādi jokdari, kas grupu dibinājuši tikai tāpēc, lai varētu pārgulēt ar pēc iespējas lielāku skaitu meiteņu.

Sakakstā iekļautas grupas ar sekojošiem nosaukumiem: Exploding Fuckdolls, You've Got Foetus on Your Breath, Diarrhea Planet, Clunge Plunger, Armageddon Dildo, Goatwhore, Test Icicles, Slutvomit, Rapeman, Pissed Jeans, Cerebral Ballzy, Shit Robot, Lung Butter, Gutrot, Gob Sausage, Elvis Hitler, AIDS Wolf, Fartbarf.

Tāpat topā ir arī britu/kanādiešu grupa AxeWound, kuras nosaukums uz šī fona nav nekas ārkārtējs, taču redakcija piebilst, ka tā sarakstā iekļauta tāpēc, ka ir supergrupa.

Dažām grupām klāt ir arī paskaidrojumi, piemēram, ne visi zina, ka Uncle Bad Touch sarunvalodā nozīmē "pedofils", savukārt grupas Vaginal Defecation nosaukumu redakcija neiesaka meklēt "google" meklētājā, jo rezultāts var būt visai nepatīkams.

Vismulsinošākais nosaukums ir šķietami jaukajam duetam Happy Flowers, taču NME atgādina, ka tā dalībniekiem ir visai īpatnēji vārdi - bundzinieks un vokālists ir Misters Šausmīgi Apdegušais Bērns, bet ģitāru spēlē Misters Ānuss.

No šī saraksta starp grupām, kas guvušas lielākos panākumus, minami metālisti Carcass un Anal Cunt, kā arī alternatīvās mūzikas grandi Butthole Surfers un The Revolting Cocks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!