Foto: F64

Jūlija izskaņā, kā jau ierasts, Jūrmalā norisināsies viens no apspriestākajiem un sabiedrībā pretrunīgāk vērtētajiem popkultūras pasākumiem – jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis 2014 -, un tapis zināms, ka šogad tajā atkal atgriezīsies par festivāla dīvu dēvētā Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova (attēlā).

Jau vēstīts, ka pirms diviem gadiem, kad Alla Borisovna izlēma Krimā taisīt savu festivālu, Jaunā viļņa organizators Igors Krutojs bija tā apvainojies, ka ne tikai pārmeta savai ilggadējai kolēģei idejas zagšanu, bet arī oficiāli atņēma viņai konkursa mūzas statusu.

Neraugoties uz to, pērn parādījās ziņas, ka Pugačova Jūrmalā tomēr varētu ierasties, bet cerības neattaisnojās un Krutojs neilgi pirms konkursa pavēstīja, ka Alla Borisovna Jauno vilni neapmeklēs.

Krievijas mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka, iespējams, nesaskaņas starp Krutoju un Krievijas estrādes leģendu ir atrisinātas, jo šogad Pugačova tiek minēta kā viena no festivāla viešņām un pats Krutojs apstiprinājis, ka Jaunajā vilnī 2014 notiks Pugačovas radošais vakars.

Tiek mēļots, ka viņa Jūrmalā varētu ierasties kopā ne tikai ar savu laulāto draugu, humoristu Maksimu Galkinu, bet arī ar abiem dvīņiem Gariju un Ļizu. Krievijas mediji pieļauj, ka ģimene ierastās viesnīcas vietā izvēlēsies savrupmāju, lai pasargātu sevi no nevēlamas preses uzmanības.

Tāpat zināms, ka šogad starp Jaunā viļņa īpašajiem viesiem būs dziedātājs Rikijs Mārtins. zviedru skatuves māksliniece Ola un citas Eiropas mūzikas zvaigznes. Jau vēstīts, ka šogad Jaunais vilnis notiks no 22. līdz 27. jūlijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!