Foto: Reuters/Scanpix

Kārtējo reizi par sevi likusi runāt grupas Nirvana līdera Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova (attēlā) – viņa novembra izskaņā devās uz šiku izsoli Ņujorkā, un šim īpašajam notikumam sieviete bija piemeklējusi ļoti pikantu un pieguļošu tērpu.

Ekskluzīvais pasākums notika Sotheby's izsoļu namā un to apmeklēja vesela plejāde Holivudas spīdekļu - slaveni aktieri, mūziķi un citas publiskas personas -, taču Kortnijas parādīšanās izvērtās par vienu no vakara krāšņākajiem notikumiem.

Kamēr citas dāmas uz izsoli bija nolēmušas tērpties gaumīgās kokteiļkleitiņās, Lova "nozaga šovu", parādoties garā, mirdzošiem akmentiņiem klātā vakartērpā ar pamatīgu dekoltē izgriezumu, kurš stiepās gandrīz līdz sievietes nabai.

Tiesa, Kortnija jau vairākkārt izmantojusi tieši ķermeņa atkailināšanu, lai pievērstu sev uzmanību. Tā, piemēram, Kobeina atraitne pirms diviem gadiem koncertā Brazīlijā savus fanus iepriecināja, uzstājoties ar plikiņām krūtīm. Arī savus kailfoto viņa jau sen ir atrādījusi visai pasaulei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!