Foto: kadri no video
Pērn rudenī par īstu sensāciju kļuva Krievijas reiva grupas "Little Big" superhits "Skibidi", kas ļaudis visā pasaulē arī pamudināja mesties jaunā stulbingā. Kolorītajai kompozīcijai nesen tapusi jauna – romantiska – versija, kas zibenīgi iemantojusi popularitāti.

"Skibidi" ritmiskais meldiņš iedzīvināts jaunās skaņās, un pirmdien, 18. martā, grupa publiskojusi arī dziesmas romantiskās versijas ne mazāk romantisko videoklipu, kurā netrūkst kolorītu ainiņu un tēlu.

Pāris stundās videoklips kļuvis par hitu un vietnē "YouTube" noskatīts teju pusmiljons reižu, izpelnoties arī prāvu komentāru birumu.

Viena no dziesmas "Skibidi" galvenajām panākumu atslēgām ir videoklipa varoņu amizantā deja – ritmiska stampāšana un krusteniska roku mētāšana, kuru steidza atdarināt ļaudis visā pasaulē, tostarp arī Latvijā. Arī kompozīcijas romantiskās versijas klipā saglabāts šis kolorītais solis.

Atgādinām, ka grupa "Little Big" 2013. gadā tika dibināta Sanktpēterburgā. Muzikālā apvienība jau izdevusi vairākus albumus un singlus, kuru videoklipi noskatīti miljoniem reižu.

Dziesmas oriģinālā versija:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!