Modeļa Junkura loģika - kandidēt un meklēt citu darbu

Otrdienas rītā nāca klajā paziņojums, ka 'sasvītrotajai' Solvitai Āboltiņai ir atbrīvojies ceļš uz Saeimu līdz ar ievēlētā Jāņa Junkura lēmumu atteikties no deputāta mandāta. Tā kā Jānis Junkurs ar intervijām, publiskiem paziņojumiem un parādīšanos sabiedrībā pēc vēlēšanām tautu nepagodināja, Skats.lv izlēma atskatīties un atgādināt, kas viņš tāds īsti ir.
Jānis Junkurs
1
Junkurs galvenokārt dzīvē ir pildījis vizuālo funkciju. Gan Saeimas darbībā, gan savā modeļa karjerā, kurā, šķiet, viņš ir darbojies ar ievērojamākiem panākumiem - kā modelis Junkurs ir gozējies pat uz ‘Levi’s’ džinsu reklāmas plakātiem.
DELFI
Modeļa Junkura loģika - kandidēt un meklēt citu darbu
2
Ne reizi vien mediji ir pievērsuši uzmanību Junkura matu sakārtojumam - par godu jaunās valdības apstiprināšanai viņš 2011. gadā nogrieza savu zirgasti, bet 2014. gada martā modes zīmola ‘Superdry’ prezentācijas ballītē atrādīja savu jauno matu griezumu, kas arī bija redzamākie tā brīža politiķa darbi.
LETA


Modeļa Junkura loģika - kandidēt un meklēt citu darbu
3
Politisko karjeru Junkurs uzsāka 2011. gadā, kad pievienojās ‘Zatlera Reformu partijai’. No tās viņš arī tika ievēlēts 11. Saeimā, ko nedaudz vēlāk pameta kopā ar pieciem citiem ZRP biedriem, tādējādi protestējot pret nedemokrātisko lēmumu pieņemšanu partijas iekšienē.
F64


Modeļa Junkura loģika - kandidēt un meklēt citu darbu
4
Raidījums ’Nekā personīga’ ziņo, ka Junkurs aizvadīto triju gadu laikā no parlamenta tribīnes ir runājis tikai deviņas reizes. Deputāta zvērestu ieskaitot, protams.
LETA


Modeļa Junkura loģika - kandidēt un meklēt citu darbu
5
Apšaubāmas loģikas pilna ir Junkura darbība pēc kandidēšana 12. Saeimas vēlēšanās ‘Vienotības’ rindās. Pēc uzrādītiem necerēti labiem rezultātiem Kurzemes reģionā, kas skaidrojami ar nesaskaņotas kampaņas veikšanu, deputāts uz ilgu laiku pazuda no sakariem ar ārpasauli, medijiem un saviem partijas biedriem.
DELFI


Modeļa Junkura loģika - kandidēt un meklēt citu darbu
6
28. oktobra rītā viņš ir paziņojis, ka, rēķinoties ar mazo varbūtību tikt ievēlētam 12. Saeimā, jau vasaras sākumā ir sācis apzināt citas darba iespējas, tāpēc šobrīd ir nolēmis pieņemt ārvalstīs izteikto darba piedāvājumu. Sekojot loģikai, protams, visi, kuri kandidē Saeimā un veic apjomīgu individuālo kampaņu, parasti paralēli meklē darbu ārvalstīs, jo pieļauj, ka netiks ievēlēti.
F64
Imanta Kalniņa spilgtākie citāti jeb liktens māsa - Krievija Imanta Kalniņa spilgtākie citāti jeb liktens māsa - Krievija   (62)
Eiropā ietekmīgi latvieši Eiropā ietekmīgi latvieši  
Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi Ietekmīgu politiķu slavenākie sānsoļi   (1)
Septiņi skaisti politiķu citāti Septiņi skaisti politiķu citāti   (5)
Kā gadu gaitā mainījies Latvijas budžeta portfeļa biezums Kā gadu gaitā mainījies Latvijas budžeta portfeļa biezums  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.