Sešas episkākās kautiņu ainas Bolivudas kino vēsturē

Indiešu ražojuma jeb Bolivudas filmas visā pasaulē ir slavenas ar to, ka kauju ainas tajās organiski mijas ar dziedāšanu un dejošanu. Un tomēr tieši indiešu filmās ir tik vareni izsitēji, ka viņu meistarību apskauž jebkurš japāņu vai ķīniešu filmu varonis.
Sešas episkākās kautiņu ainas Bolivudas kino vēsturē
1
Ņemot vērā daudzu cīņu ainu episkumu, kino eksperti sastādījuši topu ar dažām iespaidīgākajām cīņām, video fragmentus papildinot ar īsu filmas anotāciju.
Publicitātes foto

Sestā vieta. Filma 'Karate', 1983. gads. Ļaundarim Hanam gulēt neļauj burvju kristāls, bet viņam pretī stājas cēlsirdīgā zinātnieka dēli. Tumšie spēki pret gaišajiem spēkiem! Karate! Taisnība uzvar! Un galvenajā lomā – pats astoņdesmito gadu skaistulis Mithuns Čakraborti.

Piektā vieta. Filma 'Svešinieks' ('Anniyan'), 2005. gads. Kāds bramins, kurš amatu apvienošanas kārtībā strādāja arī par advokātu, dzīvē mīlēja tikai divas lietas: savu skaisto draudzeni un internetu. Draudzene braminu pameta, bet vispasaules tīmeklis sagādāja pārsteigumu – vienu no mājaslapām, kā izrādījās, sarakstījis pats nāves dievs.

Ceturtā vieta. Filma 'Vīrišķība' ('Shaurya'), 2008. gads. Kāds nelietis jau 70 gadus vienu pēc otra nogalina labos puišus. Pēkšņi praktiski no nekurienes uzrodas galvenais varonis, kurš ieskatās nelieša meitā un nolemj viņu apprecēt. Nelietis iebilst. Varonis uzstāj. Meitene raud. Visi kaujas!

Trešā vieta. Filma 'Singams' ('Singham'), 2011. gads. Godīgais inspektors Singams stājas pretī pašai īstākajai indiešu mafijai. Visi apkārtējie cenšas drošsirdi atrunāt no acīmredzamas pašnāvības, taču viņš, kā jau varonim pienākas, ir nelokāms.

Otrā vieta. Filma 'Duncis' ('Kaththi'), 2014. gads. Duncis, ko izkalis pats kara dievs, nejauši nonāk godīga, bet nabadzīga lielveikala pārdevēja rokās. Un izrādās, ka tas noticis īstajā brīdī – tieši tobrīd pārdevēju nolaupa ciema galvenais ļaundaris. Taču viņš vēl nezina, ar ko būs darīšana!

Pirmā vieta. Filma 'Es' ('I'), 2015. gads. Kautrīgā un godīgā Dija nevēlas spēlēt pēc modeļu biznesa noteikumiem. Tas izbrīna visus, pat viņas ģimeni. Taču meitenei nāk palīgā vecs paziņa – kultūrists Lingesans.

Desmit populāri aktieri ar dīvainām sejām un ķermeņiem Desmit populāri aktieri ar dīvainām sejām un ķermeņiem  
Viešņa no nākotnes – padomju bērnu pielūgsmes objekts Viešņa no nākotnes – padomju bērnu pielūgsmes objekts   (13)
Aktieris, kuru dievina visa Latvija, bet nezina, kā viņu sauc Aktieris, kuru dievina visa Latvija, bet nezina, kā viņu sauc   (28)
Grūti noticēt, ka viņi kādreiz bija kopā: 13 dīvaini Holivudas pārīši Grūti noticēt, ka viņi kādreiz bija kopā: 13 dīvaini Holivudas pārīši   (2)
Aktrises, kuras iejutušās leģendārās Merilinas Monro tēlā Aktrises, kuras iejutušās leģendārās Merilinas Monro tēlā  
'Mūzikas skaņām' – 50: kā šodien izskatās visi filmas aktieri 'Mūzikas skaņām' – 50: kā šodien izskatās visi filmas aktieri   (3)
Atklāts triks, kā Džeimss Bonds filmā vada savu superauto Atklāts triks, kā Džeimss Bonds filmā vada savu superauto   (3)
Cik maksā Džeimsa Bonda auto? 10 visu laiku dārgākie kino artefakti Cik maksā Džeimsa Bonda auto? 10 visu laiku dārgākie kino artefakti  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.