Slavenību cīņa ar presi - apvainojumi un draudi

Modes dizainere Kristīne Deimone savā 'Facebook' profilā ir veltījusi skarbu kritiku žurnāla 'Kas Jauns' virzienā. Kaut arī dāma nekautrējas izmantot tādus vārdus kā 'kropļi' un citus, kuru nozīmi Skats.lv tikumīgā komanda vēl meklē latviešu vārdnīcā, Deimone vienlaicīgi sola izrēķināšanos un norāda, ka viņu aizvainot nemaz nav iespējams. Mums šķita, ka šis būs piemērots brīdis, lai apkopotu dažus aizraujošus konfliktus starp slavenībām un presi Latvijā.
Žaklīna Cinovska
1
Kristīnes aizvainojumam līdzīgas emocijas piedzīvoja TV producente un režisore Žaklīna Cinovska, kura dalījās pārdzīvojumā ar saviem sociālo tīklu sekotājiem pēc tam, kad ‘Vakara ziņas’ komentēja viņas iespējamo gulšanos zem skalpeļa ar mērķi iegūt kuplākas krūtis: ‘Kad vienreiz beigsies šī apmelošana dzeltenajā presē??!!! Kādreiz jūs vismaz rakstījāt "iespējams", bet tagad izdomājat un melojat nesaspringstot!!!!!’
DELFI
Slavenību cīņa ar presi - apvainojumi un draudi
2
2005. gadā bez konflikta nespēja iztikt Andris Kivičs, kurš uzbruka žurnāla ‘Vakara Ziņas’ galvenajam redaktoram Jurim Milleram izdevuma redakcijā. Vēlāk arī pats rakstnieks, dzejnieks un mūziķis apstiprināja, ka piekāvis ‘Vakara Ziņu’ redaktoru, kā iemeslu minot Danas Dombrovskas kailfoto publicēšanu.
Publicitātes foto


Slavenību cīņa ar presi - apvainojumi un draudi
3
Arī Andrim Bērziņam ir sanācis nedaudz saķerties ar presi, kas bija devusies iemūžināt prezidenta viesošanos pirmajā skolas dienā. Valsts pirmā amatpersona to pagodināja ar nu jau leģendāro repliku: ‘Čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti tikai, ja?’
LETA


artūrs skrastiņš
4
Savulaik skaistu veltījumu sniedza arī Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, kurš izklaides portālam ‘Mango’ komentēja preses publicētās viņa un aktrises Ilzes Ķuzules-Skrastiņas piecus mēnešus veco dvīņu fotogrāfijas: ‘Latvijas prese ir īpaša - tai nav nekā svēta. Lai viņi visi sadeg ellē.’
F64


Ingrīda Ūdre
5
Eiropas komisāra amatam izvirzītā Ingrīda Ūdre sarunā ar žurnālistiem zaudēja savaldību 2004. gadā. Kad bija jāprecizē, kurā dienā viņa devās uz Briseli, jo visas pieejamās ziņas liecināja par izbraukšanu vēl pirms valdība formāli pieņēma lēmumu, potenciālā komisāre 'Dienas' žurnālistei Sanitai Jembergai atcirta: ‘Jums piestāvētu dzeltena kleita labāk!’ Tad viņa pazuda VIP zālē.
F64


Slavenību cīņa ar presi - apvainojumi un draudi
6
Regulāri skandalozās situācijās iekuļas arī ‘Privātās Dzīves’ fotogrāfs Kaspars Ūdris. Viņš savulaik ir sakāvies ar mūziķi Aigaru Grāveru, konfliktējis ar Dāvidu, lūdzis ierosināt kriminālprocesu pret Māri Gulbi un pavisam svaigi uzņēmis deputāta Artura Kaimiņa agresiju.
Mango


Slavenību cīņa ar presi - apvainojumi un draudi
7
Deviņdesmito gadu Iekšlietu ministrijas valsts sekretāram Andrim Starim tiek piedēvēts teju kultūrcitāts, kas vēsta: labs žurnālists - tas ir beigts žurnālists!
LETA
LieneCandy Opacā! Latvijas mediju virsraksti, ar ko nenošaut garām  
Astoņi skarbi un skaisti slavenību citāti par geju tiesībām Astoņi skarbi un skaisti slavenību citāti par geju tiesībām   (39)
Imanta Kalniņa spilgtākie citāti jeb liktens māsa - Krievija Imanta Kalniņa spilgtākie citāti jeb liktens māsa - Krievija   (62)
Importa zvaigznes latviešu izpildījumā Importa zvaigznes latviešu izpildījumā   (13)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.