Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē

Aizvien biežāk par ziņu kanālu "varoņiem" kļūst pedofili, cietsirdīgi vecāki un bērnu slepkavas. Taču likumdošana pret šādiem cilvēkiem ir ļoti maiga – paslaucīs lapas un vairs nebūs pedofils. Taču pedofilija pastāvējusi jau kopš seniem laikiem, un nozares eksperti apkopojuši dažus no bēdīgi slavenākajiem pedofiliem.
Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
1
Alberts Fišs, kurš ASV darbojās XX gadsimta sākumā, visu mūžu bija antisociāls tips: viņš zaga, nodarbojas ar prostitūciju, sita un izvaroja bērnus. Pēc ilgstošas slepkavību un nolaupīšanu sērijas policijas pēdas izveda uz Fišu. Viņš nenoliedza savu vainu un izmeklētājiem izstāstīja visas savu noziegumu detaļas. Pēc viņa paša vārdiem, izvaroto bērnu skaits pārsniedzis četrus simtus. Precīzu slepkavību skaitu noskaidrot neizdevās, bet arī ar mazāku skaitu pietiktu nāvessodam. 1936. gadā Fiša dzīve beidzās elektriskajā krēslā, bet pirms nāves viņš atzina, ka viņam ļoti patīk bērni – tie esot ļoti garšīgi.
Publicitātes foto
Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
2
Padomju un krievu pedofils Oļegs Kosarevs 20 darbības gadu laikā izvarojis vairāk nekā 80 nepilngadīgus bērnus. Lai iemidzinātu savu upuru uzmanību, viņš izlikās par redzes invalīdu. Darbojās Kosarevs pēc vienas un tās pašas shēmas: izvēlējās upuri, lielākoties mazgadīgu meiteni, sekoja viņai kāpņu telpā un izvaroja liftā. Tāpēc izmeklēšanas laikā viņš arī tika iesaukts ‘Лифтер’. Trīs reizes Kosarevs ilgstoši atradies cietumā, taču pēc iznākšanas vienmēr uzreiz ķēries pie vecajiem grēkiem.
Publicitātes foto


Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
3
Anatolijs Sļivko bija padomju Krievijas nopelniem bagātais skolotājs, tūristu kluba ‘Через реки, горы и долины’ vadītājs. No 1964. līdz 1985. gadam skolotājs izvaroja neskaitāmus zēnus, bet septiņus no viņiem nogalināja. Lielākoties Sļivko zēnus ietērpa pionieru formās un tad pakāra, bet vēlāk veica reanimācijas pasākumus. Skolotāja "eksperimentos" piedalījušies 43 zēni, no kuriem daži netika atdzīvināti. Visas savas darbības pedofils rūpīgi dokumentēja un filmēja, tāpēc izmeklētājiem bija vieglāk apkopot pierādījumus. 1989. gadā tiesa pedofilam piesprieda nāvessodu nošaujot.
Publicitātes foto


Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
4
Kanādiešu pārīti Polu Bernardo un Karlu Homolku nereti dēvē par maniaku pasaules Boniju un Klaidu. Sākumā Bernardo darbojās viens, Toronto pilsētā izvarojot virkni mazgadīgo, par ko izpelnījās iesauku "Izvarotājs no Skarboro". 1987. gadā viņš iepazinās ar Karlu un pēc četriem gadiem ar viņu apprecējās. Tad viņi bērnus sāka nolaupīt kopā, lielākoties 14 līdz 15 gadus vecas meitenes, vairākas dienas viņas varoja un spīdzināja, bet beigās nogalināja. Savas izklaides viņi iemūžināja video. Par pārīša upuri kļuva pat Karlas jaunākā māsa Temija. 1993. gadā Homolko neizturēja vajāšanas spriedzi un padevās policijai, kur apmaiņā pret 12 gadu ieslodzījumu nodeva savu vīru. Bernardo tika piespriests mūža ieslodzījums.
Vida Press


Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
5
Līdzās Čikatilo viens no Padomju Savienības briesmīgākajiem maniakiem Sergejs Golovkins Piemaskavā izvaroja daudzus zēnus un pusaudžus, bet 11 no viņiem arī nogalināja. Savus upurus pedofils ievilināja pagrabā, kur viņus mocīja, izvaroja un nožņaudza. Golovkinu arestēja 1992. gadā, bet pēc četriem gadiem tiesa viņam piesprieda nāvessodu nošaujot.
Publicitātes foto


Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
6
Amerikānis Džozefs Dunkans nevar "lepoties" ar pārāk lielu upuru skaitu, tomēr viņa noziegumu nav mazāk izsmalcināti kā citiem maniakiem. 2005. gadā šis noziedznieks ielauzās Grēnu ģimenes mājā Aidaho štatā, ar āmuru nogalināja trīs ģimenes locekļus un nolaupīja divus mazākos bērnus - astoņus gadus veco Šastu un deviņus gadus veco Dilanu. Ilgu laiku šie bērni tika uzskatīti par mirušiem, bet izrādījās, ka Dunkans ar viņiem ceļo pa ASV štatiem un apmierina savas slimīgās tieksmes. Kāda veikala novērošanas kamera nejauši piefiksēja Dunkanu kopā ar Šastu, un maniaks nekavējoties tika arestēts. Puisēnu viņš jau bija paspējis nogalināt. 2006. gadā tiesa viņam piesprieda trīs mūža ieslodzījumus.
Reuters/Scanpix


Septiņi briesmīgākie maniaki pedofili pasaules vēsturē
7
Amerikānis Džefrijs Dāmers bija iesaukts par "Milvoki monstru" – viņš savas darbības laikā nogalināja, izvaroja un apēda 17 zēnus un vīriešus. Dāmera noziegumi bija tik šokējuši, ka tiesa viņam piesprieda 957 gadus ieslodzījuma. Savu termiņu līdz beigām maniaks gan nenosēdēja, jo viņu ar slotas kātu nogalināja kameras biedrs. Dāmera smadzenes tika izņemtas un saglabātas zinātniekiem eksperimentiem.
Vida Press
10 smukas skolotājas, kas notiesātas par seksu ar skolēniem 10 smukas skolotājas, kas notiesātas par seksu ar skolēniem   (32)
Kā lai noķer maniaku, ja policijā neviens nemāk zīmēt? Kā lai noķer maniaku, ja policijā neviens nemāk zīmēt?   (4)
Pieci leģendāri, bet patiesi stāsti par izbēgšanu no cietuma Pieci leģendāri, bet patiesi stāsti par izbēgšanu no cietuma   (1)
Ieslodzījums no iekšpuses - fotogrāfs piedzīvo Sibīrijas cietuma emocijas Ieslodzījums no iekšpuses - fotogrāfs piedzīvo Sibīrijas cietuma emocijas   (5)
Dramatiski foto: Mirklis pēc izvarošanas Dramatiski foto: Mirklis pēc izvarošanas   (2)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.