'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti

Kaut arī daudzi 'Apple' produkti ir ieguvuši patstāvīgu fanu bāzi un pats uzņēmums - konkrētās aprindās ļoti mīlēta zīmola statusu, ne visi Ābola izgudrojumi ir tik lieliski. Lai nokļūtu līdz tam, ko mēs šodien pazīstam kā 'Apple' produktus, uzņēmums saražoja kaudzi nekam nederīgu un neglītu aparātu.
'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti
1
‘Apple’ izlēma, ka izmēģinās laimi reformējot datorpeli. Viņu gala rezultāts ieguva iesauku ‘hokeja ripas pele’, jo tā, pirmkārt, vizuāli atgādināja hokeja ripu, otrkārt - lietošana ir bijusi tik neērta, ka tās praktiskākais pielietojums būtu uz ledus. ‘Apple’ vajadzēja divus gadus (1998 - 2000), lai saprastu, ka to ražot nav vērts.
eBay


'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti
2
1983. gadā radās produkts ‘The Apple Lisa’ - dators, kas bija lēns, sarežģīti lietojams un neadekvāti dārgs. Jau 1986. gadā ‘Apple’ padevās un atļāva datora īpašniekiem to iemainīt pret divreiz lētāko, bet labāko ‘Mac Plus’.
Publicitātes attēli


'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti
3
Pēc tam, kad bija jau radušās tādas konsoles kā ‘Sega’, ‘Nintendo’ un ‘PlayStation’, arī ‘Apple’ saprata, ka ir jāiesaistās biznesā un nāca klajā ar ‘Pippin’ - novēlotu spēļu konsoli, ko neizdevās tirgū integrēt teju necik.
Arhīva foto


'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti
4
Ne pārāk portatīvs bija ‘Apple’ portatīvais dators, kas tika prezentēts 1989. gadā. Tā svars bija 7,25 kilogrami un populārākā tehniskā kļūda bija nespēja reizi pa reizei ieslēgties, kas bija skaidrojams ar neveiklu baterijas konstrukciju.
Publicitātes attēli


'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti
5
1996. gadā atzīmējot savu 20 gadu jubileju, ‘Apple’ prezentēja produktu ‘Twentieth Anniversary Macintosh’. Cena, kas bija gandrīz astoņi tūkstoši dolāru, bija iemesls, kāpēc TAM popularitāti ir ieguvis tikai un vienīgi kolekcionāru un muzeju vidū.
Publicitātes attēli


'Apple' produkti, kas nekļuva mīlēti
6
‘U2 iPod’ - veidojot sadarbību starp ‘Apple’ un grupu ‘U2’, kompānija izdeva ekskluzīvu ‘iPod’ sēriju, kas no oriģinālās versijas neatšķīrās ar neko, ja neskaita cenu un krāsu. Šis bija par 50 dolāriem dārgāks. Protams, ‘iPod’ iekļāva arī ‘U2’ albumus, taču tas nebija iemesls, lai to kāds pirktu.
Publicitātes foto
Pirmie iespaidi ar 'Google Glass', pirmais huligānisms Pirmie iespaidi ar 'Google Glass', pirmais huligānisms   (1)
Labākie iPhone kadri Labākie iPhone kadri  
Seši selfiju nāves gadījumi Seši selfiju nāves gadījumi   (4)
Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri Kad skola tikai traucē - neizglītotie ģēniji un miljonāri   (4)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.