Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'

Šī būs festivāliem bagāta nedēļas nogale, konkurējot trim spēcīgiem spēlētājiem - Saules festivālam, Saldus saules festivālam un festivālam 'Laba Daba'. Tā kā Saules festivālu jau esam apskatījuši, izvēlējāmies ieskatīties arī starptautiskajā mūzikas festivālā.
Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
1
‘Laba Daba’ ietvaros skanēs sešas skatuves (ja salīdzinām, tad tas ir par sešām skatuvēm vairāk nekā Saules festivālā), līdz ar to arī grupu klāsts būs tiešām plašs, piedāvājot vairāk nekā sešdesmit apvienības un dīdžejus.
DELFI
Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
2
Festivāla ‘Lāča skatuvi’ atklās Roberts Gobziņš, kurš pavisam nesen svinēja 50 gadu jubileju. Viņa uzstāšanās ir nemainīgi izklaidējoša. Baumo, ka vienā no nesenajiem koncertiem viņš vienas dziesmas laikā paspēja pasmieties gan par Raimondu Paulu, gan ‘Jauno vilni’, gan Pasaules koru olimpiādi. Ekscentriskais mākslinieks pilnīgi noteikti būs izcils veids, kā sākt nedēļas nogali.
DELFI


Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
3
Atceroties jaunības dienas un laiku, kad maku ar biksēm saistīja ķēde, būs iespējams savus laika zoba neskartos matus izkratīt pie apvienības F[ei]K, kas uz skatuves centīsies pierādīt, ka vairāku gadu pārtraukums neliedz viņiem izpildīt nu-metal labākajās Latvijas tradīcijās. Ar šo grupa piesaka - nē ‘nu-metal’ vēl tomēr nav miris. Vismaz ne ‘Laba Daba’ festivāla pirmajā naktī uz ‘Suņa skatuves’ plkst. 01:00.
DELFI


Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
4
Pēc spilgti aizvadītas pirmās nakts, labākais veids, kā pamosties, pilnīgi noteikti būs dziesminieka Zaķa performance ‘Ej Apskrieties Prieka Mājā’, kas sāksies 11:45. Kāpēc? Nu, neieslīgstot detaļās, viņam, piemēram, ir dziesma ‘Pirdienu Titāniks’.
Jānis Vīksna


Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
5
Protams, ‘Laba Daba’ grupas un skatuves varētu uzskaitīt neskaitāmos slaidos, taču ir jāpievērš uzmanība arī citām ļoti būtiskām lietām. Festivāla organizatori sola, ka arī šogad norisināsies aktivitāte ‘Pie dabas krūts’, kur dāmām ir iespēja ģipsī atliet savas krūtis, bet kungiem - iespēja paskatīties uz krūtīm, apelējot, ka tas ir mākslinieciskos nolūkos. Brīnāmies, kā šis vēl nav uzlikts uz galvenās skatuves.
DELFI


Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
6
Tā kā mūzikas festivāli ir labākais laiks, lai pieņemtu lēmumus, kas iespaidos visu atlikušo dzīvi, tad ‘Laba Daba’ nodrošina, lai tev būtu iespēja uztaisīt tetovējumu tieši tad, kad tev tā šķiet vislabākā ideja. Tas ir lielisks veids, kā piektdienas naktī parādīt draugiem, ka neesi nekāds nīkulis.
DELFI


Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
7
Pēc krūšu aplūkošanas un tetovējuma uztaisīšanas, pieņemam, būs iestājusies papildus adrenalīna deva, ko varēs iztērēt sportojot. ‘Laba Daba’ piedāvās gan futbola, gan volejbola turnīrus, nosakot labākās komandas, kas ir spējīgas spēlēt festivāla apstākļos.
DELFI


Daba, mūzika, krūtis - 'Laba Daba'
8
Biļetes cena ir gana adekvāta - 30 eiro uz visu festivālu. Būsim reāli - ir cilvēki, kuri mēdz iztērēt pat vairāk tikai tāpēc, lai paskatītos uz krūtīm. Šeit tas ir iekļauts ieejas maksā kopā ar virkni kvalitatīvu un zināmu mūziķu no vairākām valstīm, plus, lielisku atmosfēru visas nogales garumā.
DELFI
Apgarotais 'Saules festivāls' jau šajā nedēļas nogalē Apgarotais 'Saules festivāls' jau šajā nedēļas nogalē  
'Positivus' apmeklētāji skatās telefonos 'Positivus' apmeklētāji skatās telefonos   (1)
Festivālu ekoloģiskais murgs - atkritumu kalni Festivālu ekoloģiskais murgs - atkritumu kalni  
Gatavojies vasarai - tipiskākie festivālu apmeklētāji Gatavojies vasarai - tipiskākie festivālu apmeklētāji   (1)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.