Lieliski un mazāk lieliski mākslas darbi skolēnu kladēs

Neatņemama skolas sastāvdaļa vienmēr ir bijusi māksliniecisko spēju attīstīšana to nodarbību laikā, kas nav vizuālā māksla. Ja agrāk tie tika atrādīti tikai solabiedram, tad mūsdienās skolēni ar saviem veikumiem var dižoties visam internetam. Tā kā Skats.lv vienmēr ir pastāvējis par mākslinieciskajām vērtībām, mēs izlēmām apkopot sociālajā tīklā 'Twitter' izvietotos zīmējumus skolas kladēs.
Lieliski un mazāk lieliski mākslas darbi skolēnu kladēs
1
Uz šādu apkopojumu mūs pamudināja vairāki darbi. To skaitā Antas sadarītais visu vēstures stundu laikā. Tiesa, darbu atlasē mēs ieturējām nelielu cenzūru - komentāros varat mēģināt uzminēt, kas bija visbiežāk zīmētā lieta i savās, i svešās kladēs. Taču centāmies reizē būt arī nekritiski, galu galā ikviens mākslinieks ir pelnījis nelielu slavas brīdi.
Anta @ Twitter






















Ja arī tev ir savs klades mākslas darbs, ko vēlies pievienot mūsu kolekcijai, raksti Tviterī @SkatsLV! 

Kā latvieši Tviterī apvieno spēkus cīņā par Girgensonu Kā latvieši Tviterī apvieno spēkus cīņā par Girgensonu  
Drifteri Tviterī priecājas par sniegu un rokas bremzi Drifteri Tviterī priecājas par sniegu un rokas bremzi   (4)
Stendzenieks aktivizē Artura Kaimiņa aizstāvjus internetā Stendzenieks aktivizē Artura Kaimiņa aizstāvjus internetā   (3)
Nu, moins: Nepelnīti aizmirsti un čoini slengi, ko nelieto jaunā paaudze Nu, moins: Nepelnīti aizmirsti un čoini slengi, ko nelieto jaunā paaudze   (39)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.