Toms Džonss arēnā nozog sirdis

Domājot par to, ko gribētos darīt 74 gadu vecumā, plāns par došanos pasaules arēnu koncertturnejās varētu nebūt pats pirmais minējums. Atskaitot, protams, ja tavs vārds nav Toms Džonss un tev nav satriecoša balss.
Toms Džonss arēnā nozog sirdis
1
26. jūnija vakarā sirmais baritons pierādīja, ka kvalitāte, seksapīls un stils nekad nenovecos, sniedzot gana garu un baudāmu priekšnesumu.
DELFI
Toms Džonss arēnā nozog sirdis
2
Koncertu ieradušies klausīties bija gan tie, kuri Džonsu klausījās vēl skolas gados, gan tie, kuri gluži vienkārši zināja ‘to džeku, kas izpilda ‘Sex Bomb’’.
DELFI


Toms Džonss arēnā nozog sirdis
3
Visa vakara garumā dziedātājs ieturēja sev raksturīgu pieklājīgu atturību, pārmijot pāris vārdus ar skatītājiem un galu galā nenovēršot uzmanību no galvenā vakara notikuma - sava dziedājuma.
DELFI


Toms Džonss arēnā nozog sirdis
4
Kaut arī nav jautājuma, kas bija vakara vienīgā zvaigzne, dziedātājs tomēr pamanījās izcelt arī pavadošo sastāvu, reizi pa reizei paredzot vietu kādam ģitāras ‘soliņam’, kā arī koncerta laikā aktīvi komunicējot savā starpā.
DELFI


Toms Džonss arēnā nozog sirdis
5
Visiem jaunākā gada gājuma cilvēkiem bija viena fundamentāla sūdzība - krēsli. Džonsa aktīvā mūzika un enerģiskais izpildījums lika nemitīgi atgriezties pie domas par dejām. No otras puses - jaunākā gada gājuma cilvēki šajā reizē bija nekritiskā mazākumā.
DELFI


Toms Džonss arēnā nozog sirdis
6
Atskatoties uz vakaru kopumā, jāsaka, ka tas pilnīgi noteikti bija izdevies - mūziķis labs, organizācija laba, skaņa laba, gaismas smukas - bija visi nepieciešamie komponenti veiksmīgam koncertam.
DELFI
Iepazīsti labāk - oriģinālā seksbumba Toms Džounss Iepazīsti labāk - oriģinālā seksbumba Toms Džounss  
Seši neveiksmju gadi Eirovīzijā Seši neveiksmju gadi Eirovīzijā  
Gatavojies vasarai - tipiskākie festivālu apmeklētāji Gatavojies vasarai - tipiskākie festivālu apmeklētāji   (1)
Čigāni un panki - Gogol Bordello Čigāni un panki - Gogol Bordello  
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.