Foto: DELFI

Mūziķis Andris Kivičs un viņa līgava Liene Skulme realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti" izskaņā devās baudīt atpūtu un romantiku uz Itāliju. Atgriežoties Latvijā, abiem atkal nāksies atgriezties realitātē, kurā netrūkst dažādu likstu. Viena no tām – bijušais vīrs Ārens Skulme ar iesniegumu pret Lieni vērsies bāriņtiesā.

Skulmes izjukušajā laulībā ar Ārenu pasaulē nākušas trīs meitas, kuras pēc vecāku šķiršanās dzīvoja kopā ar mammu. Savukārt, kad Liene kopā ar Kiviču savas attiecības un kopdzīvi sāka dokumentēt TV šovā, atvases pārcēlās pie tēva.

Lai gan bijušais vīrs, kurš izveidojis jaunu ģimeni, līdz šim nav publiski nosodījis savu bijušo sievu un viņas gaitas, pati Liene neslēpj, ka attiecības ar Ārenu esot visai sarežģītas. Turklāt viņš vērsies bāriņtiesā.

"Negribu runāt par visām tām cūcībām, kas reāli notiek. Un es arī nerunāšu. Bet tās cūcības ir lielas! Lai katrs dzīvo ar savu sirdsapziņu," izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā par bijušo vīru izteikusies Skulme.

Kā vēsta izdevums, bijušais vīrs vērsies ar iesniegumu bāriņtiesā. Liene izsaukta uz pārrunām, kur viņai nāksies sniegt paskaidrojumus un atspēkot pārmetumus, kas met šaubu un aizdomu ēnu pār viņu kā gādīgu māti. Atbildīgās instances Lienei pat esot nolikušas pārbaudes laiku, vēstīts izdevumā.

Sašutis par bāriņtiesas iesaisti ir arī Lienes mīļotais vīrietis, kurš paudis neizpratni par esošo situāciju.

"Lai būtu nodokļu atvieglojumi, Liene bērnu tēvam ir pārrakstījusi apgādības papīru, bet aizbildniecības pilnvaru viņa neparakstīja un to darīt negrasās. Cenšamies nestresot, jo nekas slikts vai nosodāms nav izdarīts. Tas ir pilnīgs absurds! Liene sešus gadus ir trīs bērnus viena audzinājusi. Kas noticis? Vai tā ir problēma, vai tas nav normāli, ka bērni pašlaik dzīvo kopā ar savu tēvu? Tas, ka Liene iegāja vannā ar mīļoto cilvēku un paākstījās, – vai tas ir iemesls iesaistīties bāriņtiesai? Tas ir pilnīgs, totāls absurds," savu nostāju paudis Kivičs.

Mūziķis arī nav izslēdzis iespēju, ka nākotnē Liene atkal varētu dzīvot kopā ar meitām. Turklāt mūziķis uzsvēris – viņš jau faktiski divus mēnešus nodzīvojis kopā ar mīļotās trim atvasēm, rūpējies par meitenēm, vedis uz skolu un pircis drēbes.

Tiesa, pagaidām Liene un Andris iecerējuši kādu laiku padzīvot tikai sev. Pāris plāno aizbraukt no Latvijas un kādu laiku padzīvot Maurīcijā, abi ir gatavi darīt dažādus gadījuma darbiņus, galvenais, lai pamainās vide.

"Tajā pašā laikā liels paldies Lienes bērnu tēvam, ka viņš ir uzņēmies atbildību par bērniem un mēs abi ar Lieni varēsim kādu laiku padzīvot sev," piebildis Kivičs.

View this post on Instagram

Silti un gaiši ar visiem mūsu @andriskivics sešiem bērniem. 💕

A post shared by Liene Skulme 👑 (@lieneskulme) on Dec 26, 2018 at 5:09am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!