Foto: DELFI

Ziemassvētku laiks pirms 35 gadiem Latvijā bijis īstu brīnumu pilns: pirms 35 gadiem Ziemassvētku vakarā pasaulē nācis mūziķis Sandis Kiops, bet divas dienas vēlāk, 26. decembrī, piedzimis vēl kāds Latvijas šovbiznesā ļoti atpazīstams tēls – brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols (attēlā).

Pirmos 33 savus dzīves gadus gan Ventim bija izdevies noslēpties no publicitātes. Puisis mierīgi dzīvoja Kandavas stacijā, ar cītīgu strādāšanu tikdams darbā prestižā nozarē - guļbaļķu ēku celtniecībā, kā arī ar savu mīļoto Maritu sagaidīdams pasaulē dēliņu Juri.

Venta dzīvi pilnībā izmainīja 2013. gada vasara, kad vīrietis, atlabstot pēc šķiršanās ar sava pusgadu vecā dēliņa mammu, ieskatījās dzejniecē Magonē Burkā un izlēma pieteikties cīņai par viņas sirdi šova Saimnieks meklē sievu otrajā sezonā.

Tajā mirklī Ventis vēl nenojauta, ka šis vasaras piedzīvojums pilnībā mainīs viņa dzīvi un pārvērtīs par aprunātāko vīrieti Latvijā uz vismaz gadu.

Lai gan šovs Ventim noslēdzās cerīgi - izredzētā Magone atbildēja uz viņa jūtām, izvēloties Venti no visu potenciālo kandidātu vidus, īstās likstas sākās pēc filmēšanas noslēguma.

Septembrī pārītis devās šova veidotāju dāvātajā Vidusjūras kruīzā, kur Ventis Magoni bildināja un tika ieņemts abu kopīgais mazulis. Taču mierīgas kopdzīves vietā Magone steidza meklēt laimi atraidītā šova dalībnieka Rasmusa skavās. Vien secinot, ka Rasmusa rocība neļaus uzturēt Magoni un viņas divus bērnus, sieviete atgriezās pie Venta.

Pāra kopdzīve ilga vien pāris nedēļas, pēc kurām abi metās sūdzēties medijiem par vardarbību ģimenē, strīdos vainojot viens otru.  Stāsts, kurš bija sācies romantisku cerību pilns, noslēdzās skarbi.

Magone ar Venta bērnu zem sirds aizbēga no Latvijas, bet Ventim atlika ar smilšpapīru noberzt no auguma tetovējumu, kas atgādināja par Magoni, un apprecēt sava pirmā dēla mammu.

Šovasar pasaulē nāca abu dēliņš Raimonds Saulgaitis, un abu nesaskaņas turpinās - te Ventis un Magone salīgst mieru un priecē ar nerātniem attēliem, te atkal Magone liedz Ventim tikties ar puisīti.

Venta un Magones gaitām joprojām turpina sekot tautiešu miljoni, jo skaidrs, ka stāsts vēl nav beidzies. Tikmēr vismaz Venta un viņa sievas Maritas ģimenē iestājies miers - pāris mīļi un saticīgi audzina savu dēliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!