Foto: Artūrs Lūsis
Par precētu vīru kļuvis Latvijas vadošais kikbokseris, 35 gadus vecais azerbaidžāņu izcelsmes latvietis Zaurs Džavadovs. Viņš mijis gredzenus ar uzņēmēja Borisa Ņemceva meitu Nou Ņemcevu, portālu "Delfi" informē sportista pārstāvis Jānis Eisaks.

Zaura un Noas laulība tika reģistrēta Rīgā, un svinīgais pasākums atzīmēts restorānā "Ostas skati". Uz kāzām bija aicināti ap 60 viesu, starp viņiem arī hokejists Oskars Bārtulis, basketbola treneris Nikolajs Mazurs, MMA cīkstonis Danils Vesņenoks un citi.

"Pēc izcelsmes esmu azerbaidžānis – cienu savas saknes un savas tradīcijas, taču mēs nolēmām nerīkot tradicionālās azerbaidžāņu kāzas ar 150 līdz 200 cilvēkiem. Uzrīkojām azerbaidžāņu kāzas ar eiropeisku akcentu," nianses par viesu skaitu atklāja Džavadovs, kura ringa vārds ir "Latviešu Nindza".

Abiem šīs ir pirmās laulības. Apprecoties jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Nou Džavadovu. Zaura kāzu uzvalku pēc pasūtījuma izgatavoja Anglijā. "Šis ir personīgais uzvalks, uz kura ir izšūts mans vārds un uzvārds," saka kikbokseris. Arī līgavas kleita darināta pēc pasūtījuma un maksājusi vairākus tūkstošus eiro.

Kikbokseris Džavadovs ar 26 gadus veco fitnesa treneri Nou iepazinās pirms gada. Viņus sapazīstināja viņu kopīgais draugs, bijušais MMA cīkstonis Amirans Kavtaradze, kuram kāzās bija uzticēta liecinieka loma. Rudenī jaunais pāris devās uz Dubaiju, kur Džvadovs bildināja savu izredzēto.

Medusmēnesi jaunlaulātie plāno pavadīt ceļojumā pa Latviju, nakšņojot teltī. "Mums abiem patīk atpūta brīvā dabā un Latvijas daba vasarā ir lieliski piemērota ceļošanai," piebilda Džavadovs.
Sportists pirms diviem gadiem sniedza interviju medijam MPV, kurā pastāstīja par savu kikboksera karjeru, to, kā kļuvis par Latvijas pilsoni, arī kā nonācis cietumā.

Džavadovam no iepriekšējām attiecībām ir meita Karolīna – svarīgākais cilvēks viņa dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!