Foto: LETA
Krīze piemeklējusi populārā pavāra Elmāra Taņņa un viņa sievas Ilzes (abi kopā attēlā) laulību – pāris pēc 20 gadu kopdzīves pieņēmis lēmumu šķirties, un jau vairāk nekā pusgadu abi dzīvo atsevišķi.

"Jau pāris gadu mums negāja labi un rudenī nobriedām, ka jāpieņem lēmums, kā dzīvot tālāk. Janvārī sasaucām ģimenes sapulci un pateicām bērniem par mūsu lēmumu šķirt laulību," žurnālam Privātā Dzīve atklājusi Ilze.

Taņņu laulība pagaidām vēl nav oficiāli šķirta - datums, kad tas tiks darīts, vēl nav zināms, jo abiem jāsakārto dažādas juridiskās formalitātes.

"Ne kāvāmies, ne strīdējāmies, bet pat tuvākajiem bija jūtams, ka mūsu vidū valda tāda kā atsvešināšanās, sarunas nevedas," par šķiršanās iemesliem stāstījusi Taņņa dzīvesbiedre un noliegusi, ka laulības iziršanu veicinājusi kāda trešā persona.

"Tā ir sanācis, ka iniciatīva par šķiršanos nāca no manis. Tas bija grūts un ilgi pārdomāts lēmums. Esam arī meklējuši palīdzību pie attiecību speciālistiem, lai kopā mēģinātu rast atbildes uz jautājumiem, kā saglabāt laulību.

Tie, kas izgājuši cauri šķiršanās procesam, man piekritīs - tas nav viegls lēmums, tās ir smagas, nepatīkamas un emocionāli sāpīgas sarunas," atzinusi Ilze.

Ilze un Elmārs ir kopā 20 gadus, bet precējušies - 18 gadus. Abu laulībā pasaulē nākuši trīs bērni - Deins, kurš jau ir pilngadīgs, 17 gadus vecā Natālija un pastarītis Robijs, kuram ir 11 gadi.

Pats Tannis ar bērniem šobrīd ir Kanādā un Latvijā atgriezīsies augusta beigās, bet jau kopš gada sākuma abi laulātie Latvijā dzīvo šķirti - Ilze mitinās Rīgas centra dzīvoklī, bet Elmārs dzīvo mājā Baltezera krastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!