Foto: Privātais arhīvs
Atzīmējot Svētā Valentīna dienu, sabiedrībā zināmi cilvēki labprāt izmantojuši mūsdienu tehnoloģijas un savos romantiskajos piedzīvojumos dalījušies arī ar savu sociālo tīklu sekotājiem.

Sociālajās vietnēs Twitter, Facebook un Instagram publicētas ne tikai apcerīgas pārdomas par mīlestības un romantikas spēku, bet arī sadzīviskas ainiņas no ikdienas, atklājot, kā slavenības īpašajā dienā iepriecina savas otrās pusītes vai paši sevi.

Piemēram, šova Latvijas princese bijusī dalībniece Sanita Kubliņa un viņas mīļotais vīrietis Gustavs Vītoliņš jeb DJ Gustavito romantiskos svētkus atzīmējuši  Taizemē, kur pāris bauda atvaļinājumu kopā ar savu dēliņu Dominiku.

Eksotiskajā valstī Gustavito paguvis ne tikai izpētīt vietējo nakts klubu piedāvājumu, bet arī tikt pie jauna tetovējuma, kas radīts tieši Valentīna dienā.

Tāpat atvaļinājumu citā pasaules malā bauda arī digitālās komunikācijas eksperts un šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināla vienas dziesmas autors Jānis Polis jeb Jeremy, kurš Valentīna dienu pavadījis ar savu mīļoto meiteni, Maldivu salās vērojot futbolu.

Romantiskus mirkļus piedzīvojusi arī šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Māra Katarska, kas ar konkursa Mis un misters Ogre 2011 vicemisteru Ralfu Kociņu pat paguvusi piedalīties improvizētās kāzās.

Darbīgā noskaņā Valentīna dienu aizvadījusi televīzijas "seja" Anna Rozīte, kura ar savu kolēģi Kasparu Zlidni apvienojusi patīkamo ar lietderīgo, aprunājoties arī par romantiskām tēmām ar populāro Krievijas aktieri Sergeju Bezrukovu, kurš šonedēļ viesojies Rīgā.

Ar gastronomiskām baudām romantiskos svētkus atzīmējis dziedātājs Miks Dukurs un viņa sieva Laura, kas kopīgi pagatavojuši suši, lai to notiesātu, skatoties slaveno kino darbu Titāniks.

Arī modes blogeris Deniss Ševeļovs, kurš pagaidām ir no attiecībām brīvs vīrietis, sevi izņēmuma kārtā iepriecinājis ar pašgatavotu desertu, tā nedaudz atkāpjoties no stingri ievērotās diētas.

Savukārt televīzijas raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš ar savu mīļoto sievieti - kluba Coyote Fly face control meiteni Lāsmu Jukoni uzņēmis romantisku un dzīvespriecīgu fotogrāfiju sēriju.

Īpašā fotosesijā piedalījusies arī dziedātāja LieneCandy, nodēvējot to par "sava Valentīna meklēšanu", savukārt Valentīna dienas pirmo cēlienu kopā ar draudzenēm un māsu Simonu atzīmējusi skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!