Foto: DELFI

Pazīstamais latviešu basketbolists Kaspars Kambala (attēlā) atklājis, ka viņa dzīvē esot daudz seksa, un pirmos mīlas prieciņus viņš izbaudījis jau pirms 22 gadiem - 14 gadu vecumā - ar nedaudz vecāku meiteni.

Intervijā žurnālam Privātā Dzīve Kambala atklājis, ka nevainību zaudējis četrpadsmit gados, taču par to, vai tā bijusi mīlestība, neņemas spriest. "Katrā gadījumā es šai meitenei neteicu, ka mīlu viņu.

Mana pirmā meitene - Ilze - bija nedaudz vecāka par mani," žurnālam detaļas atklājis Kambala. Viņš spriedis, ka ar šo meiteni pārgulējis tikai vienu reizi.

"Tas laiks bija tāds, ka īsti nebija kur. Vecāki visu laiku turēja naprižonkā - kur esi, ko dari? Protams, vienmēr jau varēja kaut ko izdomāt. Un es arī izdomāju," atceras sportists. Viņš pastāstījis, ka šobrīd gan viss ir savādāk - sekss viņam patīkot, un tā viņam arī esot ļoti daudz.

Lai padarītu savu intīmo dzīvi krāšņāku, sportists viesojies arī intīmpreču veikalā. Kambala arī citiem latviešu vīriešiem silti ieteicis izmēģināt kādas draiskulības. Lai gan seksuālajā jomā sportists esot visai atvērts, viņš Privātajai Dzīvei atzinies, ka nekad negribētu izmēģināt pārgulēt ar citu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!