Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Tradicionālajā "Vanity Fair" ballītē, kas ik gadu ir "Oskaru" ceremonijas "afterpārtijs", jau otro gadu piedalās arī latviešu dizainere Ramona Agruma. Šogad viņa kopā ar mīļoto sievieti komiķi Rebelu Vilsoni ne no viena acīm neslēpa savu mīlu, raksta "Mail Online".

37 gadus vecā Ramona Agruma pagājušajā mēnesī saderinājās ar pasaulslaveno austrāliešu aktrisi Rebelu Vilsoni, un "Vanity Fair" ballītē abas kārtējo reizi apliecināja, cik saulainas un tuvas ir viņu attiecības.

Pasākumam par godu dāmas bija saposušās bēšīgos, taču spožos un krāšņos tērpos – apģērbu dizainere Agruma uzvilka retro mežģīņu blūzi ar plīvojošām piedurknēm, savukārt Vilsone izvēlējās kleitu, kas izceļ viņas nesen iegūto slaido augumu.
Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Mīlnieču pāris arī pagājušajā gadā apmeklēja "Oskaru" pēcballīti, taču toreiz Vilsone vēl nebija "iznākusi no skapja". Par savu mīlu ar latvieti viņa paziņoja 2022. gada jūnijā.

Kādā intervijā nupat 43 gadus vecā aktrise atklāja, ka pārdzīvo, ka Agrumas ģimenes locekļi nav atvērti viendzimuma attiecībām, taču pauda cerību, ka viņas ģimenes uzskati tomēr vēl mainīsies.

Ramona Agruma studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē, bet karjeru izveidojusi ASV un dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis ministra padomnieks Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, bet vēlāk strādājis par izpilddirektoru Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā. Interesanti, ka Agrums vada fondu "Prioritāte", kas cita starpā ar dažādām aktivitātēm asi iestājies pret homoseksualitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!