Foto: F64/LETA

Šoruden starp karstākajiem tematiem Latvijas šovbiznesā ir dejotājas Lienes Skulmes un aktiera Andra Buļa dēka – tapa zināms, ka abiem trīs gadus bijušas attiecības, lai gan aktieris vēl joprojām oficiāli ir precējies ar citu.

Kad pašmāju tabloīdos parādījās informācija par abu attiecībām, abas Buļa sievietes – gan sieva un dēla māte Ilze, gan Liene – neskopojās ar gana privātām detaļām par notikušo, bet žurnālā "Kas Jauns" pat bija ievietoti aktiera apakšbikšu foto no Skulmes mitekļa.

Tas nopietni satraucis Saeimas deputātu Hosamu Abu Meri, kura palīdze kopš pavasara ir Skulme – viņš jaunajai dāmai izteicis rājienu un vēl pārdomā, vai paturēt viņu darbā.

"Nebiju iedomājies, ka cilvēki šķiroties var publiski presē visiem klāstīt detaļās privātās nianses un izrādīt bijušā apakšbikses," izdevumam "Vakara Ziņas" norādījis Abu Meri.

Liene gan skaidrojusi, ka publikācija ar bijušā mīļotā privāto mantu foto tapusi bez viņas ziņas, tomēr deputāts baiļojas par to, kā tas ietekmē viņa un Saeimas tēlu.

"Es esmu kārtīgs ģimenes cilvēks un ar lielu pietāti un atbildību izturos pret savu darbu un Saeimas deputāta pienākumiem, tādēļ nav pieņemami, ka manā komandā strādā cilvēks, kas šādi var rīkoties, publiski atklājot tik neētiskas lietas kā bijušā drauga apakšbikses," pukojies Abu Meri.

Ar saviem deputāta palīdzes pienākumiem Skulme gan tiekot galā labi, tomēr, pēc deputāta vērtējuma, "tas, kas notiek viņas galvā un kā viņa publiski uzvedas, nu ir par traku".

Par pievilcīgās Saeimas darbinieces tālāko likteni Abu Meri vēl lemšot pēc apspriešanās ar kolēģiem, tomēr vienu viņš sola – ja pieņems lēmumu par atlaišanu, tas notiks, laicīgi brīdinot, lai trīs bērnu māmiņa var atrast sev citu ienākumu avotu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!