Foto: Privātais arhīvs
Latviešu fitnesa modele Karīna Smita, fitnesa pasaulē joprojām Akmens (attēlā), kuras piemērs licis neskaitāmām pašmāju meitenēm pievērsties veselīgam dzīvesveidam, atklāj priecīgu vēsti – viņa ir bērniņa gaidībās.

Karīnas fani jau novērojuši, ka pēdējo mēnešu laikā simpātiskā trenere pamatīgi pamainījusi savu sporta rutīnu, smagumu cilāšanu nomainot pret cita veida vingrojumiem. Iedvesmojošā sieviete nenoliedza, ka pēc kāzām viņa izlēmusi vairāk pievērsties ģimenes lietām, sportu uz laiku atstājot otrajā plānā.

Nu skaidrs, kas licis sportistei pamainīt treniņu programmu. Kā DELFI Izklaidei atklāj Karīna, viņas un vīra Zaka Smita ģimenē gaidāms pieaugums. "Pirmais trimestris gandrīz galā! Pagaidām neviena kilograma klāt, un prese arī vēl ir.

Baidījos ātri teikt, jo daudzi negatīvi cilvēki teica, ka man vispār nevarēs būt bērni," DELFI Izklaidei atklāj iedvesmojošā sieviete.

Skaidrs, ka šis pavērsiens sajūsminās daudzas sportiskas topošās māmiņas, jo trenere sola dalīties savās sajūtās un padomos par to, kā sportot un vingrot gaidību laikā.

"Taisos veidot video māmiņām un grūtniecēm par vingrošanu un uzturu. Var būt stāvoklī un būt formā," uzsver skaistā topošā mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!