Foto: Privātais arhīvs

Skumja ziņa visiem mūziķa un dzejnieka Andra Kiviča daiļrades cienītājiem – atcelts piektdienas, 18. janvāra, vakarā paredzētais mūziķa koncerts Kuldīgas restorānā "Bangert’s".

Restorāna pārstāvji sociālajos tīklos izplatījuši paziņojumu, ka pasākums ar Kiviča piedalīšanos atcelts. Kā liecina saviesīgā vakara apraksts, Kivičs restorāna viesus būtu priecējis ar dziesmām no albuma "Andris Kivičs/Eduards Veidenbaums".

"Delfi Izklaide" sazinājās ar restorāna pārstāvi, kura apstiprināja – koncerts ir atcelts. Kivičs ceturtdienas, 17. janvāra, vakarā sazinājies ar pasākuma organizatoriem un informējis viņus, ka nevarēs ierasties. Sīkākus paskaidrojumus viņš nav sniedzis.

Jāatzīmē, ka mūziķis šīs nedēļas sākumā kopā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi devās ceļojumā uz Berlīni.

Kivičs presē pirms tam bija minējis, ka kopā ar Lieni un abu bērniem vēlas emigrēt no valsts, un, kad šīs nedēļas sākumā tapa zināms, ka pāris devies uz Vāciju, daudzi bažījās, ka mūziķis un viņa mūza pavisam aizbraukuši no Latvijas.

Pats Kivičs steidza nomierināt fanus un skaidroja, ka abi ar Lieni tikai aizbraukuši atpūsties. Turklāt trīs dienas pirms nu jau atceltā koncerta Kuldīgā mākslinieks "Facebook" vēstīja, ka "ļoti gaidīšu labestīgus un foršus cilvēkus Kuldīgā piektdien".

Jāatzīmē, ka 24. janvārī Kivičam paredzēts koncerts Rīgas bārā "Stargorod", un ļaudis sociālajos tīklos par to izrādījuši ļoti lielu interesi. Tiesa, atliek vien minēt, vai mākslinieks saviesīgo vakaru pagodinās ar savu klātbūtni.

View this post on Instagram

Ar vienu nosacījumu.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on Jan 15, 2019 at 8:59am PST

View this post on Instagram

.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on Jan 17, 2019 at 1:42am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!