Foto: LETA

Jaunais un daudzsološais pašmāju dziedātājs Dzintars Čīča (attēlā), kurš vēl pavisam nesen baudīja brīva puiša statusu, nu ir atradis savu otru pusīti. Tiesa, par attiecībām ar jauno mīlu viņš runā piesardzīgi.

"Gandrīz katru dienu no dzīves iemācos kaut ko jaunu. Esmu iemācījies arī to, ka būt atklātam pret masu medijiem par privāto attiecību tēmu ir naivi. Ar ko beidzās mana atklātība līdz šim - ar pilnībā sagrozītiem faktiem un pārpratumiem.

Tas ne tik daudz traucējis man, cik meitenēm, ar kurām tiekos," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Dzintars.

Aizvadītā gada pavasarī plašu rezonansi medijos izraisīja Dzintara un kādas Sintija Kleinas romantiskā dzirksts. Toreiz dzeltenā prese ziņoja, ka ar sociālā tīkla Facebook starpniecību puisis iepazinies ar ļoti izskatīgu meiteni, kurai izdevies Čīču savaldzināt.

Abi jaunieši regulāri sazinājās ar interneta starpniecību, taču beigās izrādījās, ka Sintija ir viltvārde, kura nozagusi modeles Steisijas Gurnevičas bildes un uzdodas par to, kas patiesībā nav.

Tā Dzintaram bijusi mācība, ka turpmāk par privāto dzīvi nevajadzētu runāt publiskajā telpā. Savas attiecības viņš nolēmis pasargāt no citiem cilvēkiem.

"Šoreiz konkrētus faktus par meiteni neatklāšu. Šī ir visparastākā iepazīšanās starp puisi un meiteni, kas sākusies pavisam nesen. Skatos uz visu reāli, tajā pašā laikā uzticos tikai sirdij - šobrīd esmu iemīlējies. Neko nevēlos plānot, jo esmu pārliecinājies, ka dzīvē tāpat notiks tā, kā paredzēts, nevis kā iedomājos," atklāts ir Dzintars.

Taujāts, vai viņa jaunā simpātija varētu būt īstā un vienīgā, ar kuru nākotnē mīt gredzenus un vīt mīlas ligzdiņu, dziedātājs prāto, ka par to runāt būtu pāragri.

"Par kāzām es nedomāju. Tas ir pāragri. Pārgalvīgi precēties netaisos, jo, manuprāt, tam ir jābūt pārdomātam solim," saka Čīča.

Arī mūziku un privāto dzīvi dziedātājs cenšas nejaukt kopā. Kā viņš pats apgalvo - darbs ir darbs, bet meitenes un attiecības ir pavisam kaut kas cits.

"Mūzika ir mans darbs, pieeju tam profesionāli. Man ir tik ļoti daudz projektu un koncertu, ka man nav laika vienkārši iedvesmoties. Nejaucu privāto dzīvi ar darbu. Meitene mani iedvesmo dzīvē nevis mūzikā," noslēgumā saka Dzintars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!