Foto: DELFI

Šī rudens vērienīgākais televīzijas projekts Jaunā talantu fabrika pamazām tuvojas noslēgumam, un, kā jau ierasts, šovs ne tikai papildinās pašmāju skatuves leģendu rindas, bet arī, iespējams, būs kļuvis par vietu, kur daži jaunieši atraduši savu otro pusīti.

Jau vēstīts, ka šova laikā simpātijas uzplauka starp par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvēto Rihardu Andri Bērziņu un Ilzi Skarbuli, kuru gan skatītāji, gan pārējie dalībnieki mīļi dēvē par Ilzīti.  

Lai gan par spīti vokālā pedagoga un mentora Edgara Kramiņa prognozēm Rihardam šovs bija jāpamet pirms izšķirošās cīņas, un viņš arī neguva pietiekamu skatītāju atbalstu atgriešanās koncertā, abu jauniešu mīlas stāsts turpinās - to apliecina gan dāvaniņas, ko puisis sūta Ilzei, gan tikšanās.

Rihards, kurš pēc šova jau atgriezies skolas solā, pirmdienas, 28. oktobra vakarā bija ieradies savu mīļoto meiteni atbalstīt iknedēļas koncertā, un koncerta aizkulisēs viņi vairs neslēpa savas abpusējās simpātijas.

To, ka tikšanās ar Ilzīti pamatīgi iespaidojusi vēl nepilngadīgā puiša prātu, apliecina arī viņa ieraksti sociālajos tīklos.

"Nu ko... Koncerts veiksmīgi aizvadīts. Tikai žēl, ka vēl nedēļa bez zaķa," pirmdienas vakarā vīteroja Rihards un nākamajā rītā atzina, ka nav spējis aizmigt līdz pat četriem naktī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!