Foto: DELFI

Dziedātāja Māra Katarska pēc Ēģiptē piedzīvotās vardarbības ir atgriezusies atpakaļ Latvijā, un viņa ir drošībā pie savas ģimenes Tērvetē. Pamazām viņa ir arī gatava runāt par notikumiem, kas sāp joprojām. Emocionālās brūces ir svaigas, un tās sāp vairāk nekā zilumi.

Intervijā raidījumam "4. studija" Māra pastāstījusi, ka ar arābu izcelsmes puisi viņa nejauši iepazinusies klubā Hurgadā. Kaut kas viņā meiteni ļoti piesaistījis. Sākumā viņš bijis ļoti mīļš un jauks.

"Jau runājām par nākotnes plāniem, viņš gribēja bērniņu no manis," atklājusi Māra.

Tiesa, mīļotajam bijuši iebildumi pret Māras darbu. Viņš bijis ļoti greizsirdīgs par to, ka viņa ikdienā tiekas ar viesiem, komunicē ar citiem cilvēkiem, uzstājas viņiem viesnīcā.

Viņš Māru piekāvis, kad viņa saņēmusi zvanu no darba. Dziedātājas mīļotais nav spējis izprast, kāpēc kāds viņai zvana, kļuvis ļoti agresīvs un Mārai uzbrucis.

Vīrietis sitis Mārai pa galvu, spēris ar kājām, un viņa pēc tam nav varējusi pakustēties. Sitienu dēļ Māra joprojām slikti dzird ar vienu ausi.

"Sasita manu telefonu, teica, ka es nekur neiešu, ka es nedrīkstu ar savu ģimeni runāt, nekur iziet bez viņa atļaujas, ka es nedrīkstu neko darīt," atklājusi dziedātāja.

Pats varmāka meitenei pēc piekaušanas devis spēcīgas pretsāpju zāles, Māra nogulējusi vismaz 12 stundas.

Māra vēlāk centusies nekrist panikā un izturējusies pēc iespējas mierīgāk, jo zinājusi, ka viņai ir jāizkļūst brīvībā. Kā atklājusi dziedātāja, puisis vēlējies viņu pat oficiāli apprecēt, nepajautājot, kādas ir pašas meitenes domas par to.

Viss, ko Māra vēlējusies – viņa gribējusi tikt prom no Ēģiptes. Kā atklājusi dziedātāja, viņa daudz ceļojusi, iepazinusi citas kultūras, cilvēkus un reliģijas, tomēr līdz šim neko tādu nebija piedzīvojusi.

Jau ziņots, ka šovā "Okartes skatuve" savulaik iepazītā dziedātāja Māra Katarska janvāra vidū atradās bezvēsts prombūtnē Ēģiptē un viņas ģimenei bija bailes par jaunās sievietes dzīvību un veselību, ņemot vērā, ka viņas tā brīža draugs viņu sitis un citādāk fiziski un arī emocionāli iespaidojis

Dziedātājas meklēšanā iesaistījās arī daudzi cilvēki Latvijā, kas "Facebook" izveidotā grupā aktīvi dalījās ar jaunāko informāciju par viņas gaitām, pārdzīvoja, pauda atbalstu un meklēja veidus, kā Mārai palīdzēt, kā arī noorganizēja ziedojumu vākšanu, lai jaunās sievietes mamma varētu nokļūt Ēģiptē pie meitas

Aizvadītajā nedēļā Ēģiptes tiesībsargājošajām institūcijām, iesaistoties Latvijas vēstniecībai Ēģiptē, izdevās Māru atrast un viņa tika nogādāta policijā. Pagājušajā trešdienā Ēģiptē pie Māras ieradās arī viņas mamma, ar kuru kopā viņa vēlāk atgriezās Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!