Foto: Vida Press

Nule aizvadītajā Lielbritānijas Kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu pasniegšanas ceremonijā klāt bija arī Velsas princis un princese. Hercogienes Katrīnas gaume apžilbinājusi daudzus, kārtējo reizi pierādot, ka smalkam koptēlam ir maz sakara ar naudu.

Velsas princese uz balvu pasniegšanu ieradās elegantā un dārgā dizainera Aleksandra Makvīna darinātā kleitā, kas atsedza vienu plecu. Šo kleitu viņa vilkusi arī iepriekš uz citiem pasākumiem, savukārt Makvīns regulāri sapoš princesi BAFTA sarīkojumam – viņa tērpos hercogiene ģērbusies četrās no piecām apmeklētajām BAFTA ceremonijām.

Princeses koptēlu vēl elegantāku vērsa garie melnie cimdi un maza, melna somiņa. Tomēr vislielāko pārsteigumu modes dāmu vidū izraisījusi viņas rotaslietu izvēle, proti, Katrīnas ausīs mirdzēja zelta krāsas auskari no masu zīmola "Zara". Tie maksā tikai 25 eiro.

Tāpat Velsas princese likusi par sevi runāt vēl kādā aspektā: acīgie preses fotogrāfi noķēruši mirkli, kurā Katrīna, ejot pa sarkano paklāju, mīlīgi uzšauj pa dibenu savam vīram, Velsas princim Viljamam. Mīlestība un tuvība abu starpā virmo arī pēc 13 laulībā nodzīvotiem gadiem!

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

"Delfi" jau vēstīja, ka BAFTA ceremonijā šogad triumfēja filma "Rietumu frontē bez pārmaiņām", plašāk par to lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!