Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu programmu sev tik mīļajā Jūrmalā šovasar atkal būs redzams krievu humorists Maksims Galkins, portālam "Delfi" pavēstīja koncerta rīkotāja "V Events Agency" pārstāve Danute Varekaite. Sākusies biļešu tirdzniecība uz pasākumu.

Pirms gada Maksima Galkina koncerti Latvijā tika izpārdoti dažu dienu laikā. Pagājušajā vasarā viņš uzstājās ne vien ierastajā un iemīļotajā Jūrmalā, bet arī vairākās citās pilsētās, jaunas auditorijas priekšā, kas mākslinieku agrāk nebija redzējusi, un, kā ierasts, izpelnījās tās sajūsmu un mīlestību.

Mākslinieks eleganti un perfekti kontrolē skatītāju noskaņojumu, ne uz mirkli nelaižot vaļā publikas uzmanību. Galkins lieliski izjūt savu auditoriju un to apliecināja arī pērn, kad no skatuves runāja gluži tīrā latviešu valodā.

Unikālā humora izjūta un daudzpusīgs talants padara viņa koncertus par žanru kaleidoskopu. Parodijas, dziesmas, priekšnesumi no televīzijas šoviem – katra viņa miniatūra un reprīze noslīpēta līdz filigrānam mirdzumam, bet mākslinieka meistarība ir apbrīnas vērta. Viņa humors vienmēr ir aktuāls un patiesi smieklīgs.

Dzintaru koncertzālē humorists uzstāsies 6. augustā.

Jāpiebilst, ka savā dzimtenē Krievijā Galkins ir atzīts par "ārvalstu aģentu". Galkins asi nosoda Kremļa realizēto politiku un Krievijas iebrukumu Ukrainā. Pēc kara sākuma viņš kopā ar ģimeni pārcēlās uz Izraēlu, bet vasarās mīļuprāt uzturas arī Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!