Foto: Privātais arhīvs

TV realitātes šovu tēva Māra Ozoliņa vecākais dēls, dažādu savdabīgu šovu veidotājs Miks Ozoliņš pirmo reizi dzīvē kļuvis par precētu vīru, atsaucoties uz tēva teikto, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns". Par viņa sievu kļuvusi friziere Ivonna Žvīgure, ar kuru Ozoliņš pazīstams mazliet ilgāk par pusgadu.

Izskatīgā brunete strādā Mārupes frizētavā-bārberšopā, un abi iepazinušies pērnā gada novembrī, raksta "Kas Jauns". Jau februārī mīlnieki devušies uz Lasvegasu, kur arī kļuvuši par vīru un sievu. Ozoliņš līdz šim vēl nekad nebija precējies.

Ivonna Žvīgure ir meita leģendārajam basketbolistam Ivaram Žvīguram.

Kā izdevumam skaidro Mika Ozoliņa tēvs, "četrdesmit gados vīrietim pienāk tāda robeža dzīvē, pie kuras nonākot, ir jāpieņem svarīgi lēmumi". Viņaprāt, Miks un Ivonna kopā izskatoties pēc saticīga pāra.

Ozoliņam iepriekš bijusi bagātīga attiecību pieredze, tostarp viņš tirgojis padomus, kā katram zellim spēt iekarot arvien vairāk augstākās raudzes dāmu. Ilgstošākas attiecības Mikam bija ar dziedātāju Elīnu Fūrmani, aktrisi Agnesi Zeltiņu un dziedātājas Riannas bekvokālisti Kimberliju, kura Ozoliņam dāvāja meitu Eisliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!