Foto: Publicitātes foto

No svētdienas, 6. oktobra, televīzijas kanālā LNT būs skatāms jauns raidījums Ražots Eiropā, un to vadīs populārais dziedātājs Normunds Rutulis (attēlā centrā). Raidījums būs skatāms ik svētdienu plkst. 9:30

Kā portālu Delfi Izklaide informē projekta atbalstītāji, raidījumā Ražots Eiropā tiks stāstīs, kā top ikdienā patērējamās preces un radīti pakalpojumi.

Pirmajā raidījumā varēs uzzināt vairāk par tādiem vietējiem ražotājiem kā Ādažu čipši, Cido un Antilla, un par saviem vietējās produkcijas pārsteigumiem īpašā rubrikā atklās Latvijā zināmas personības.

Rudens sezonā raidījumā viesosies māksliniece Elita Veidemane, aktieris Ainārs Ančevskis, dziedātājs Lauris Reiniks un citi. Šie cilvēki stāstīs par precēm vai pakalpojumiem, kas viņiem ir atklājumi, un par saviem saimniekošanas knifiem.

"Ar katru dienu arvien vairāk saprotu, ka mums ir ar ko lepoties. Latviešu uzņēmēji pierāda, ka mēs varam. Varam gan ražot, gan veiksmīgi eksportēt, un arī radīt lieliskus pakalpojumus.

Patīkami apzināties, ka tepat aiz loga ir uzņēmēji ar ambiciozu domāšanu, kuri spēj apsteigt citus un ielauzties Eiropas tirgū pārsteidzoši īsā laikā. Ar šo raidījumu vēlos iedrošināt uzņēmējus nekautrēties no saviem panākumiem," izsakās raidījuma vadītājs Rutulis.

Raidījuma Ražots Eiropā producente ir uzņēmēja Alīna Šmite-Garkāja, un viņa apgalvo, ka par ikvienu raidījumā apskatīto produktu tiek stāstīts, "izmantojot ražošanas ķēdīti no A līdz Z".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!