Telekanāla STV Pirmā raidījuma Randiņš ar mammu ceturtā sērija skatītājiem bija kā īsts saldēdiens. Pārraides ietvaros iespēja atrast otro pusīti tika dota senioriem, kas pašmāju mīlas šovu vēsturē tik bieži nemaz nav noticis.

Galvenajā lomā šoreiz bija 73 gadus vecais pensionārs un kantri deju mīļotājs Ludvigs. Viņš jau 30 gadus dzīvo viens, taču cienījamais vecums netraucē kungam būt možam un fiziski aktīvam.

Ar Ludvigu tikās 64 gadus vecā pirmsskolas skolotāja Ārija. Atraktīvās sievietes attiecību pieredze bijusi visai skarba.

Pirmais vīrs Āriju pametis ar trim maziem bērniem, aizejot pie sievas draudzenes, bet otrais vīrs nomiris. Nu enerģiskā lēdija beidzot sākusi baudīt dzīvi un gatava arī mīlestībai, jo iekšēji jūtas kā astoņpadsmitgadniece.

Viņas konkurente bija ne mazāk atraktīvā Daina. 62 gadus vecā dāma strādā par mediķi divos darbos, lai atvaļinājumos varētu palutināt sevi ar ceļojumiem, un viena no viņas kaislībām ir līnijdejas.

Visu kompāniju vienoja vēlme pēc aktīva dzīvesveida, un dejotprieks, īpaši, ja runa par līnijdejām. Senioru uznāciens mīlas šovā bija izcils apliecinājums tam, ka arī pēc 60 gadu sasniegšanas var būt enerģijas un dzīvesprieka pilns.

Vispirms dāmas satika Ludviga 35 gadus jaunais draugs Jānis. Puisis steidza otram nest ziņu, ka arī abas lēdijas iecienījušas līnijdejas, kas kungu nudien sajūsmināja.

Jānis lēma, ka ar Āriju Ludvigs apmeklēs relaksējošu roku procedūru. Abi uzreiz rada jauku kontaktu un vienojās sirsnīgās sarunās.

Ar Dainu Ludvigs izmēģināja prasmes keramikas darbnīcā, un arī šis randiņš abiem izvērtās patīkams. Beigās visi trīs devās uz kopīgu atpūtas pasākumu, baudot līnijdeju burvību.

Abas dāmas bija tik valdzinošas, ka lēmuma pieņemšana Ludvigam bija jo īpaši grūta. Tomēr kungs galu galā lēma par labu Dainai.

Ārija aizkadrā atzinās, ka par Ludviga izvēli neskumstot, jo viņu nedaudz mulsinājušas seniora sastrādātās rokas.

Noslēdzošajā randiņā Ludvigs Dainai sirsnīgi ieminējās, ka, iespējams, jau iemīlējies. Abi nešaubīgi izlēma attiecības turpināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!