Foto: Publicitātes foto

Šova Saimnieks meklē sievu trešās sezonas varoņiem gada sākumā mīlas frontē iestājusies melnā strīpa. Vispirms šķiršanos apstiprināja šova pāris Alfrids Liposvkis un Velga Platace, tad Egils Langovskis un Zane Akmene, pauzi attiecībās ar šova sakarā iepazīto puisi paņēma Gunda Jandava, un nu tapis zināms, ka filmēšanas laikā izveidotās attiecības pārtraucis arī mākslinieks Ģirts Brumsons (attēlā pa kreisi).

Ģirts šova ietvaros izvēlējās simpātisko Gundu, taču abu kopīgais ceļojums izvērtās par īstu katastrofu – pāris nemitīgi strīdējās. Abu stāsts beidzās ar pļauku un asarām. Taču mīlniekiem paveicās – sirdssāpes sadziedēja jaunas aizraušanās, kuras abiem radās jau šova filmēšanas laikā.

Vēl šova raidīšanas laikā Ģirts DELFI Izklaidei atklāja, ka izveidojis jaunas attiecības. Mākslinieks šovā pastāstīja, ka viņa jaunā draudzene ir no Latgales un 21 gadu veca.

Pats saimnieks, šova veidotāji un puiša paziņas pauda prieku par to, ka māksliniekam pēc neveiksmes ar Gundu izdevies atrast sev piemērotu meiteni. Šovā Ģirts uzsvēra, ka ļoti vēlas sievu un bērnus, tāpēc fani jau cerēja uz kāzām.

Diemžēl tās izpaliks. Kā portālam Skaties atklāj Ģirts, viņš atkal ir brīvs vīrietis. Kā šķiršanās iemeslus ar Latgales meiteni viņš min attālumu starp abu dzīvesvietām un kādu nesmuku meitenes izdarību. Tomēr vairāk puisis par savu privāto dzīvi stāstīt nevēlas.

Kā liecina informācija Ģirta sociālajos tīklos, saimnieks mīlas sāpes remdē ar radošu darbību. Mākslinieks sācis aktīvi publicēt bildes ar saviem veikumiem – Ģirts pievērsies stilīgu bērnu rotaļlietu un māksliniecisku mēbeļu gatavošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!