Foto: Kadrs no video

Nedēļas nogalē par vietējā mēroga sensāciju sociālajos tīklos kļuva video ar Latvijas Televīzijas priekšvēlēšanu diskusiju Izvēlies nākotni! vadītāju Ingas Spriņģes un Gundara Rēdera (abi attēlā), kā arī žurnālista Jāņa Gestes dalību, kurā nopietnie ziņu cilvēki iejutušies visnotaļ draiskos tēlos.

Kā savā Twitter profilā vēsta Spriņģe, video tapis, filmējot drīzumā gaidāmo pašvaldību vēlēšanu nakts pārraides reklāmas video.

"Vakar filmējām LTV vēlēšanu nakts reklāmu un nedaudz aizspēlējāmies. Hm," daudznozīmīgi vēstīja Spriņģe un atklāja, ka sākumā filmējusies viņa kopā ar Rēderu, bet Geste "spēlējies" vēlāk.

"Nopietni par nenopietno un nenopietni par nopietno! Kad darbos pārkarst galva, notiek TAS," savā Twitter profilā jestro video pieteicis Geste, kurš skatītāju simpātijas izpelnījies ar virtuozo žaketes metienu uz televizora.

Video jau guvis plašu atsaucību sociālo tīklu lietotāju vidū, un visi trīs draiskās reklāmiņas varoņi saņēmuši daudz jūsmīgu atsauksmju un pat ierosinājumus tieši šo video izmantot kā īsto vēlēšanu pārraižu pieteikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!