Foto: Publicitātes foto

Kopš brīža, kad 2019. gadā skatītāju rokās tika nodota kulta seriāla "Troņu spēles" pēdējā sērija, fani nebeidz berzēt rokas, gaidot solīto jaunievedumu. Nu kanāls "HBO" publicējis pirmās fotogrāfijas no seriāla "House of Dragons" tapšanas, kas skatītājus vedīs 300 gadus senā pagātnē vēl pirms cīņas par "dzelzs troni".

Seriāla notikumu pamatā būs rakstnieka Džordža R.R. Mārtina grāmatā "Fire & Blood", un tā centrā grozīsies Tārgārjenu dzimta. Galvenās lomas "House of The Dragon" atveidos Olīvija Kuka ("Ready Player One"), Emma D'Ārsija ("Truth Seekers"), Padijs Konsidains ("Peaky Blinders"), Mets Smits ("Doctor Who"), Īva Besta ("Nurse Jackie") un citi. Šis seriāls ir viens no sešiem "Troņu spēles" prīkveliem, kas šobrīd dažādās attīstības stadijās ir "HBO" paspārnē, raksta "The Hollywood Reporter".

Lūk, pirmās fotogrāfijas no seriāla tapšanas jau reālajā vidē!

"House of the Dragon" uzņemšana aprīļa nogalē sākusies Lielbritānijā. Vairākos "Twitter" kontos pārstāvji dedzīgāko fanu interesi apmierināja ar aizkadra fotogrāfijām, kurās redzams aktieru sastāvs, iepazīstoties ar scenāriju. Ņemot vērā, ka Covid-19 infekcija vēl aizvien ir liels drauds pasaulei, jaunā seriāla tapšanā tiek ievēroti visi svarīgākie drošības pasākumi – scenārija lasīšanas laikā katrs radošās komandas pārstāvis sēdēja pie sava galda, divu metru attālumā viens no otra.

Seriāla tapšana uzticēta Mārtina, Raiena Kondala un Migela Sapočnika trio. Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka pasūtītas ir 10 sērijas, taču plašākas detaļas par sižetu gan pagaidām tiek turētas noslēpumā. Skatītāji vērtējumam seriāls varētu tikt nodots 2022. gadā. Kas interesanti, Mārtins šobrīd strādā arī pie skatuves šova, kura pamatā būtu godalgotais un pasaules slavu guvušais seriāls, raksta CNN. Ja viss ritēs pēc plāna, skatītāji šo veikumu vērēs novērtēt 2023. gadā.

Ziņas par jaunā seriāla tapšanu "Troņu spēles" faniem, iespējams, palīdzēs aizlāpīt brūci, kuru atstāja oriģināla pēdējā sezona. Astoņu gadu laikā seriāls iemantoja kulta statusu, savā īpašumā saņemot lērumu kino nozares nomināciju un balvu. Tas spēja stāsta un aktieru talanta cienītājus teju vai pielipināt pie ekrāniem, taču pēdējā sezona tika sagaidīta ar divējādām sajūtām. Kamēr vieni ieņēma neitrāla skatītāja vietu, citi neslēpa sašutumu par redzēto, 8. sezonu pamatīgi nopeļot.

Vairāk par vietām, kurās uzņemts seriāls "Troņu spēle" un kuras faniem kaut reizi dzīvē vajadzētu apmeklēt (kad ceļošana būs rekomendēta kā droša nodarbe), uzzini šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!