Foto: Shutterstock
"Mattel" rotaļlietu un spēļu pasaule veras plašumā – ārzemju mediji ziņo, ka taps filma par iemīļoto kāršu spēli "UNO". Kā producents un aktieris jaunajā filmā piedalīsies "Grammy" balvas nominants, reperis Lil Yachty.

Galvenie filmas notikumu risināsies Atlantā, tumšajos hip hop pasaules nostūros. Izstrādes procesā tā tiek raksturota kā asa sižeta komēdija, kurā neiztiks arī bez kāda nozieguma. Vēstīts, ka Lil Yachty piedalīsies gan producēšanā, gan arī varētu būt redzams uz ekrāniem.

""Mattel Films" meklē veidus, kā mūsu zīmolus izcelt vēl neredzētā gaismā," teic pārstāve Robija Brenere, piebilstot, ka "UNO" ir spēle, kuru sasniegusi daudzas paaudzes un kultūras. "Mēs nevaram sagaidīt, kad varēsim sadarboties ar Lil Yachty, Kevinu "Coach K" Lī, Pjēru "P" Tomasu un Braienu Šēru."

Savukārt pats Lil Yachty atklājis, ka arī viņš uzaudzis tieši ar šo kāršu spēli. "Esmu ļoti priecīgs būt daļa no šīs filmas. "UNO" esmu spēlējis kā bērnībā, tā arī šodien," sacījis reperis. Viņš piebilst, ka ar ļoti siltām sajūtām uzņem ideju filmas videi izvēlēties Atlantas hip hopa valstību.

Populārās kāršu spēles pirmsākumi meklējami 1971. gadā Sinsinati. Tā radīta kā vēl viena alternatīva brīvā laika pavadīšanai, taču ātri vien izvirzījās populārāko priekšgalā. Piecas desmitgades vēlāk "UNO" tiek spēlēts vairāk nekā 80 pasaules valstīs un kļuvis par pamatu vēl citām spēlēm. Par godu "UNO" 50. dzimšanas dienai, "Mattel" cer laist klajā uzlabotu spēli ar jauniem pavērsieniem, norāda "Deadline". Tāpat plānoti starptautiski turnīri un sadarbības projekti ar virkni slavenību.

Filma par slaveno kāršu spēli pievienojas citiem "Mattel Films" produktiem, kas ir izstrādes kārtībā, tostarp "Barbie, "Hot Wheels" , "Barney" u. c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!