Foto: Vida Press

Sagatavo savas skrituļslidas – mēs dodamies uz Bārbiju zemi! Patiesībā mēs esam tikai dažu mēnešu attālumā (kinoteātros tiks atrādīta 21. jūlijā) no tā, lai noskaidrotu, vai dzīve plastmasā patiešām ir tik fantastiska ("I'm a Barbie girl in the Barbie world. Life in plastic, it's fantastic!"), taču pēc jaunā Grētas Gervigas Bārbijas reklāmas rullīša iznākšanas šķiet, ka viss ir tā un pat vēl vairāk.

4. aprīlī debitēja "Warner Bros." un "Mattel" gaidāmās romantiskās komēdijas oficiālais pilnmetrāžas treileris, kurā Margo Robija redzama kā slavenā blondīne kopā ar daudzām citām Bārbijām un Keniem, izlaužoties no savas ideālās leļļu pasaules un nonākot cilvēku pasaulē. Jā, Margo Robija atdzīvojas kā slavenā lelle.

Pirmais "Bārbijas" reklāmas rullītis (apskati to šeit!) oficiāli iepazīstināja pasauli ar Robijas Bārbiju, taču tas pārāk daudz neko neatklāja par varoņiem vai sižetu. Kopš tā laika ir atklājies tikai tas, ka filmā Bārbija un Kens nonāks reālajā pasaulē un būs spiesti cīnīties ar grūtībām, kas vairs nav tikai lelles.

Jaunā reklāmas rullīša aprakstā ir šāda sauklis: "Dzīvot Bārbiju zemē nozīmē būt ideālai būtnei ideālā vietā. Ja vien jums nav pilnīga eksistenciāla krīze. Vai arī tu esi Kens."

Filmas sižets, šķiet, joprojām ir noslēpumā tīts, taču ir mājiens par nepatikšanām Bārbijas un Kena paradīzē. Izskatās, ka Bārbija šobrīd vēlas zināmu neatkarību un brīvību, savukārt Kens ir diezgan "lipīgs" (negrib atkāpties ne soli no Bārbijas).

Kāpēc šis treileris tiek saukts par "labāko pēdējo gadu laikā"? Skatītājiem nav ne jausmas, par ko ir šī filma pēc iepriekš minētā treilera noskatīšanās. Un tas, dārgie lasītāji, ir lieliski. Maģija. Lielākā daļa filmu mūsdienās treileros jau parāda 90 procentus no sižeta, kas nozīmē, ka skatītājs uz kino seansu dodas jau ar diezgan lielu pārliecību, kas notiks. Bet šis treileris ir meistarklase, kā izveidot treilerus, kas neko galu galā nepasaka. Neko!

Ažiotāža par Bārbijas filmu ir bijusi milzīga, kopš jūnijā tiešsaistē izplatījās fotogrāfijas, kurās Goslings ir ģērbies kā Kens. Kad Goslingam tika jautāts, kā tas ir, "uzspridzināt internetu" ar Kena izskatu, viņš jokoja: "Nu, internets ir mēģinājis mani salauzt gadiem ilgi. Tas man nedeva citu izvēli."

Lai gan fani ir saņēmuši dažus pirmos fotoattēlus – gan oficiālus, gan neoficiālus – ar zvaigznēm Margo Robiju un Raienu Goslingu ļoti gaidītajā Grētas Gērvigas režisētajā filmā, par otrā plāna aktieriem nav zināms daudz.

Lūk, fani pirmo reizi var aplūkot arī pilno Bārbijas dalībnieku sastāvu, kur filmas oficiālie sociālo mediju kanāli kopīgoja 24 atsevišķus plakātus, kuros bija redzama Bārbija, Kens un citi cilvēki! Jaunie plakāti apstiprināja dažus ilgi baumotus lēmumus par atlasi, tostarp Dua Lipa Bārbijas nāriņas lomā.


Ak, zināms arī tas, ka šai filmai ir brīnišķīgi īss 1 stunda un 40 minūšu izpildes laiks, tādējādi novēršot pārlieku garo filmu tendenci, ar kuru pēdējā laikā saskārāmies. Zem divām stundām? Vai brīnumi nekad nebeigsies?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!