5. novembris būs tā lielā diena, kad pasaule beidzot iepazīsies ar režisores Hlojas Žao, kas absolūti dominēja šī gada kino apbalvojumu sezonā, jaunāko veikumu "Eternals". Tā būs asa sižeta piedzīvojuma filma, kas pavērs absolūti jaunus horizontus "Marvel" pasaulē.

Šo kinolenti esam ilgi gaidījuši, gaidījuši un, cerams, rudenī beidzot arī sagaidīsim. Lai noturētu fanu uzmanību, tās veidotāju komanda laiku pa laikam publicē jaunus ieskatus potenciālajā kases grāvējā, un nu pienācis laiks otrajam un pēdējam no tiem. Kas ir "Eternals"? Tā ir vesela komanda vēl neredzētu tēlu – nemirstīgu, mistisku būtņu –, kas dzīvojuši blakus mums, cilvēkiem, pēdējos septiņus tūkstošus gadu, vēsta portāls "Deadline".

Aktuāls jautājums ir par to, ko šis jaunais būtņu grupējums vispār dara un kāpēc viņi stāvēja malā, kamēr Tanoss ar vienu knipi "izdzēsa" visu, ko vien vēlējās. Kā izrādās, viņiem nebija ļauts šādos konfliktos iesaistīties, taču nu viņiem pienācis laiks cilvēci, kuru viņi tik ļoti mīl, glābt no briesmīgajām radībām, kas atgriezušās uz Zemes. "Gadu gaitā mēs neiejaucāmies. Taču līdz šim brīdim," vēstīts vienā no kinolentes reklāmas rullīšiem.

Kā liecina jaunais treileris, galvenie notikumi risināsies piecus gadus pēc ļaundara liktenīgā knipja. Ar superspējām apveltītās būtnes cilvēku izskatā būs spiestas atkal apvienoties, lai nedēļas laikā izglābtu pasauli no tās gala.

Foto: Vida Press

Aktieru sastāvs jaunajā "Marvel" kinolentē ir patiesi iespaidīgs, lai neteiktu vairāk. Tēlu ādās tajā iejūtas Andželīna Džolija, Ričards Madens, Kumails Nandžiani, Lorēna Ridlofa, Braiens Tairijs Henrijs, Selma Hajeka, Berijs Kīgans, Kits Haringtons un citi.

"Mēs mīlējām šos cilvēkus kopš brīža, kad ieradāmies," runājot par cilvēcību, teic Džolijas atveidotā Tena. "Kad tu kaut ko mīli, tu to sargā."

2014. gadā pasaule iepazinās ar "Galaktikas sargiem", kas arī toreiz lielai daļai skatītāju bija absolūti sveši, taču, kā raksta portāls "Hollywood Reporter", "Eternals" varoņi pat aktīvākajiem komisku pasaules sekotājiem ir vēl mazāk pazīstami nekā priekšgājēji. Pirmo reizi šie tēli ar sevi iepazīstināja "The Eternals No. 1" izdevumā 1976. gada jūlijā.

Lai gan līdz "Eternals" vēl nedaudz jāpaciešas, tas nenozīmē, ka supervaroņu fanus un kino mīļus nekas jaunas tuvākajā laikā nesagaidīs. Jau 3. septembrī pirmizrādi piedzīvos "Šanči un leģenda par desmit gredzeniem" ("Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings"), savukārt "Spider-Man: No Way Home" varēsim novērtēt ap Ziemassvētkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!