Foto: Kadrs no video
Iespēja izdzīvot vakardienu vēlreiz – izklausās aizraujoši, ne tā? Taču, ja vakardienu nākas izdzīvot desmitiem reižu, dzīve var pārvērsties absolūtā murgā. Šāds scenārijs skatāms asprātīgajā komēdijā "Pālmspringsa" ("Palms Srings"), kas pavisam drīz būs skatāma uz kino ekrāniem Latvijā.

Režisora Maksa Barbakova filmas galveno varoņu atveidošana uzticēta Endijam Sembergam un Kristīnai Milioti. Filmas galvenie notikumi sākas brīdī, kad kādā Kalifornijas kūrortā norisinās gatavošanās kāzām. Sāra ir līgavas māsa, kuru īpaši pārsteidz kāda kāzu viesa uzvedība – viņš šķiet ļoti brīvs un patiess, tādējādi sievieti ieinteresējot. Tālākie notikumi izvēršas pavisam negaidīti, taču dīvainākais seko nākamajā rītā, kad Sāra atkal pamostas kāzu dienā. Un pēc tam atkal. Un atkal…

Pirmoreiz filma dienas gaismu ieraudzīja Sandēnsas kinofestivālā, un paspējusi gūt pozitīvas atsauksmes, vēstī "Hollywood Reporter". Filmas garums – 1 stunda un 30 minūtes.

Jau vēstījām, ka augustā skatītāju vērtējumam Latvijā nodota arī korejiešu zombiju filma "Vilciens uz Pusanu 2: Pussala". Taču, ja ir vēlēšanās skatīt kādu latviešu veikumu, no 7. augusta interesenti var novērtēt dokumentālo filmu "Robežu gūstā", kas atklāj stāstu par pasaules apceļošanas ekspedīciju, kuras vienā no posmiem uz septiņiem gadiem Vjetnamā tika sagūstīts dalībnieku pārveidotais ugunsdzēsēju auto.

Tāpat no 7. augusta Latvijā skatāma arī ilgi gaidītās muzikālās animācijas filmas "Troļļi" otrā daļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!