Foto: Publicitātes foto

Šogad, sākot ar 6. jūliju, katru sestdienu "Fontaine Rock City", Pāvilostā skanēs koncerti, kuros uzstāsies populāri vietējie mūziķi – grupas "Sudden Lights", "Dzelzs vilks", "Triānas parks", "Bet, bet", dziedātāji Intars Busulis un Detlefs, kā arī daudzi citi. Jūlija vidū "Fontaine Rock City" skanēs "Hard N Heavy Festival".

"Fontaine Rock City" ir Pāvilostas vecā alus brūža teritorija, kas atrodas Sakas upes pašā krastā un, kuru uzņēmējs un mūziķis Luijs Fonteins (Louie Fontaine) iegādājies, lai to sakoptu, atjaunotu un izveidotu atpūtas vietu, kur Pāvilostas viesiem un iedzīvotājiem būtu iespēja baudīt mazāka un lielāka mēroga koncertus. Šogad uzņēmējs ir to apņēmies paveikt, piedāvājot deviņas plašas pasākumu programmas, rīkojot koncertus ar Latvijā zināmu mūziķu piedalīšanos visas vasaras garumā. Tādas grupas kā "Musiqq", "Sudden Lights", "Detlef" un Intars Busulis ir tikai daļa no tā, ko Fontaine Rock City piedāvās apmeklēt šovasar. Pasākuma teritorijā ir pieejami divi bāri, street food restorāns "Delisnack", viesnīca "Butterfly House" kā arī telšu pilsētiņa.

Pāvilostas "Fontaine Rock City" pirmais pasākums plānots šī gada 6. jūlijā, kad uz skatuves kāps grupa "Sudden Lights". Šim koncertam arī gaidāmi īpaši iesildītāji – pats "Fontaine Rock City" saimnieks Luijs Fonteins ar grupu, blūzroka izpildītāja Galia Volta (Ghalia Volt) no Beļģijas, kā arī Latvijas rokgrupa "Advanced Blue".

Līdzīgā gaisotnē, katru sestdienu "Fontaine Rock City" piedāvās koncertu programmas, kurās plānotas trīs dažādu grupu uzstāšanās. Visos pasākumos (izņemot 4. augusta zaļumballi) ieeja koncertvietas teritorijā būs no pulksten 18., no pulksten 19 uz skatuves kāps iesildošās grupas, savukārt galvenie mākslinieki plānoti no pulksten 21.30.

Pilnu programmu ar galvenajiem māksliniekiem un to iesildītājiem var aplūkot apmeklējot "Fontaine Rock City" profilu sociālajos tīklos, kā arī sīkāku informāciju par katru pasākumu atrast koncertvietas "Facebook" lapā, sadaļā "pasākumi".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!