Šā gada "Positivus" festivālā uzstāsies arī dāņu grupa "Mew", kas pazīstama ne tikai ar savām muzikālajām kvalitātēm, bet arī krāsainajiem un vizuāli valdzinošajiem šoviem. Tāds noteikti gaidāms arī šogad Salacgrīvā, tāpēc piedāvājam nelielu ieskatu gaidāmajā "Mew" krāsu "sprādzienā".

Grupa, kas šā gada aprīlī izdeva jaunu albumu "Visuals", pirms pāris dienām publicējusi savdabīgu videoklipu, kurā apvienotas vizualizācijas visām 11 jaunā albuma dziesmām. Tās īpaši koncertiem veidojis grupas līderis Jonass Bjerre (Jonas Bjerre), kurš ir ne tikai talantīgs mūziķis, bet arī mākslinieks, un allaž veido animētas, krāsainas projekcijas savas grupas koncertiem.

"Visuals" ir grupas septītais albums, ko šopavasar pieteica singls "Carry Me to Safety". Kā par savu kolēģu daiļradi teicis grupas bijušais ģitārists Bo Madsens – "Mew" ir "stadionu indie" grupa, tās skaņdarbi un priekšnesums balansē starp sajūtu radīšanu un mūziku prātam, domāšanai.

Kā jau ziņots, šovasar "Positivus" festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam. Visu festivāla programmu var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā "Programma", kā arī mobilajā lietotnē "Positivus '17", kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!