Foto: F64

Sestdien, 19. augustā, aptuveni 20 tūkstoši fanu un mūzikas cienītāju devās uz Mežaparka Lielo estrādi, lai vienā no siltākajiem šīs vasaras vakariem, baudītu projektu Gacho un Mesa lielkoncertu, kas iezīmēja mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbību uz skatuves.

Kā vēstīts iepriekš, šī bija pirmā reize, kad projekti Gacho un Mesa bija redzami uz vienas skatuves, vienā koncertā.

Koncerta laikā uz skatuves kāpa vairāki īpaši viesi, tai skaitā hip-hopa grupa "S'T'A", kas bija pasākuma īpašo viesu godā. Dažādās kompozīcijās Gacho un Mesa uz skatuves pievienojas arī Pēteris Upelnieks, apvienība "Laika suns" un Arnis Račinskis, kā arī dziedātājs Justs. Kulminācijā, hita "Vērtības" laikā Gatim Irbem pievienojās dziedātāja Ieva Akuratere.

Kopumā koncertā piedalījās vairāk nekā 20 mūziķu. Īpaši sirsnīgas izvērtās dziesmas "25" un "Who Wanna Fly", kurās Gacho uz skatuves repoja kopā ar, iespējams, nākamo jauno reperu paaudzi – mazajiem puišiem Ralfu un Kārli.

Pats Gatis Irbe koncerta laikā vairākkārt uzsvēra, ka sajūtas ir grūti aprakstāmas un visticamāk apziņā šis notikums nosēdīsies tikai pēc dienas vai divām. Mežaparka koncerts bija līdz šim visapmeklētākais projektu Gacho un Mesa koncerts, vēsta koncerta rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!