Foto: Ritvars Stankevičs

Sestdienas, 11. novembra vakarā Rīgā, koncertzālē "Palladium" izskanēja pilnībā izpārdots, ilgi gaidīts repera anša koncerts, kas vienlaikus kļuva arī par divu jaunu vinila plašu atvēršanas svētkiem.

Koncertam bija īpaša scenogrāfija, gaismu un vizuālie efekti, kā arī vairāki viesi: Evija Vēbere, Eliots, Aija Andrejeva, duets "Violin Diivas", Arturs Skutelis, Ozols, rolands če un daudzi citi. Koncerta pirmajā daļā ar ansi uz skatuves atradās un viņam palīdzēja arī jauns latviešu reperis, aizvadītās "371 battle" sezonas finālists Amanito.

Īpaši grandiozi koncertā izskanēja skaņdarbi "Ir pagājis ilgs laiks", "Nav bail" un "Skarabejs", kuru laikā ansim uz skatuves pievienojās koris "Anima".

Foto: Ritvars Stankevičs

Visu koncerta laiku līdzās ansim uz skatuves bija arī viņa brālis 181h. Kopā viņi – ansis un 181h – veido bītmeikeru duetu "Netīrās Cilpas", kuru debijas albums "Melnezera grāmata" vinila veidolā savus pirmos klausītājus atrada tieši 11. novembra koncertā. "Melnezera grāmata", kas sastāv no "Netīro Cilpu" bītiem un producēšanas darba un kurā piedalās virkne latviešu reperu, straumēšanas servisos nonāks novembra beigās.

Tāpat 11. novembrī vinila platē izdots viens no anša lielākajiem un godalgotākajiem mūzikas ierakstiem – albums "Liela māksla" (2020).

2021. gadā "Liela māksla" saņēma Latvijas Mūzikas gada balvu "Zelta mikrofons" gan kā labākais hip-hopa albums, gan kā labākais Latvijas mūzikas ieraksts. "Liela māksla" saņēma arī "Austras balvu 2021" kā gada labākais latviešu mūzikas ieraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!