Foto: Publicitātes foto

Svētku laikā mūziķis Ingus Ulmanis un grupa "Lādezers" laiž klajā Ziemassvētku dziesmu "Pieskardamies", kuras mūzikas autors ir Aigars Voitišķis un teksta autors – Ingus Ulmanis.

Kā saka "Lādezera" mūziķi, jaunajai dziesmai nav ierastā, pirms tam radītā "Karameļu" salduma, bet nedaudz alternatīvs un personisks skatījums "uz jauna bērniņa, jauna gada un laika piedzimšanu".

Šī dziesma tiks arī iekļauta arī Ingus Ulmaņa jubilejas koncertturnejā "Kā man laiku apvaldīt", kura sāksies 15. februārī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un noslēgsies 25. augustā Dzintaru koncertzālē, kurā piedalīsies arī grupas "Jumprava" un "Lādezers", kā arī projekti "Brīnumskapis" un "Dabas koncertzāle".

Ingus Ulmanis saka: "Ziemassvētkos es novēlu paskatīties visapkārt. Tas ir neticami, kā ūdens pilieni pārvēršas sniega pārslu dažādībā, kā mēness tumšā mežā rāda gaismu, un tumsa uzaustot par ziedu pārtop. Tā vien gribas pieskarties, pieskarties Ziemassvētku brīnumam…"

Koncerta nosaukumam mūziķis izvēlējies rindiņu no dziesmas "Kā man laiku apvaldīt" (tai viņš ir arī dziesmas teksta un mūzikas autors): "Gribu uz īsu brīdi būt "skaļš", un šajos jubilejas koncertos gribu atgādināt par mūziku, kuru kopā ar Aigaru Voitišķi esam veidojuši cauri gadiem. Parādīt, ka tāda ir mūsu radītā mūzika, un šādi noslēdzam kādu etapu. Mums apkārt ir fantastiski mūziķi, ar kuriem vēl joprojām ir ko teikt un ir par ko runāt!" piebilst Ingus.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!