Foto: Linda Siliņa/DELFI

Vecrīgā, Rātslaukumā 4. maija svinētājus – gan rīdziniekus, gan pilsētas viesus – priecēja svētku koncerts "Citādi ceļi".

Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienas koncerts sākās uzreiz pēc gājiena "Uzvelc tautastērpu par godu Latvijai". Tāpēc skatītāju vidū bija vairāki krāšņos tautastērpos ģērbušies skatītāji, tāpat bija pa kādam svinētājam ar Latvijas hokeja izlases atribūtiku, jo 4. maija vakarā bija Latvija spēlēja pārbaudes spēle pret Norvēģiju.

Svētku koncertā uzstājās solisti Aija Vītoliņa, Atis Auzāns, Dagnis Roziņš, Katō, Mārtiņš Kanters, Samanta Tīna, kā arī instrumentālā grupa: Artūrs Sebris (saksofons), Dairis Petrauskis (bungas), Edgars Jass (taustiņi), Gatis Priekulis (ģitāra), Marija Vasiļjeva (akordeons), Rolands Stepanovs (basa ģitāra). Muzikālais producents – Uldis Timma.

Pēcpusdienā uz skatuves kāpa "Laimas muzykanti" koncerts, vakarpusē Rātslaukuma skatuve bija grupu "Jauno Jāņu orķestris" un "Raxtu raxti" rīcībā. Programmu vadīja Nacionālā teātra aktieris Raimonds Celms, bet režisors bija Sandis Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!