Marta vidū ar koncertu Mančestrā, Lielbritānijā, sāksies īru mūziķa Demjena Raisa Eiropas turneja. Tajā kā viešņas aicinātas spāņu dziedātāja Silvija Peresa Krusa un latviešu horeogrāfe un dejotāja Jana Jacuka. Jāuzsver, ka abas mākslinieces ir īpašo viešņu statusā. Kā sarunā ar "Delfi" saka Jana – priekšnesumi tapuši ciešā sadarbībā ar Demjenu Raisu, realizējot arī pašu mākslinieču idejas.

Pilnībā izpārdoti koncerti visā Eiropā

Pirmais Demjena Raisa Eiropas turnejas koncerts plānots 15. martā Mančestras "O2 Apollo" – zālē ar 3500 vietu ietilpību. Kā smejas Jana, sākumā teikts – uzstāšanās būs "nelielos teātros" ar divu līdz trīs tūkstošu apmeklētāju ietilpību. Martā un aprīlī gaidāmi koncerti arī Londonā, Antverpenē, Parīzē, Amsterdamā, Berlīnē, Prāgā, Budapeštā, Milānā un citās Eiropas pilsētās. Kā liecina Demjena Raisa mājaslapā pieejamā informācija, 13 no 14 Eiropas turnejas koncertiem šobrīd ir pilnībā izpārdoti.

Lielākoties Demjenu Raisu uz skatuves ierasts redzēt kā dziesminieku – vai nu vienu pašu, vai kopā ar pavadošo grupu. Tomēr tas tik un tā ir viņa solo priekšnesums. Šoreiz mūziķis izvēlējies radīt kaut ko atšķirīgu – izmēģināt dažādus sadarbības formātus.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!