Foto: Vida Press

Popmūzikas karaliene Madonna vēl joprojām saviem faniem sarūpē kairinošus priekšnesumus, to viņa apliecina arī savā jaunākajā pasaules tūrē. Lai arī pati dziedātāja kļūst vecāka – šogad augustā māksliniecei apritēs 66 –, viņas fona dejotāji gan paliek mūžam jauni un sprauni. Un viņa to arī izmanto.

Tūres ietvaros Madonna padomājusi par to, lai pārpildītajās arēnās garlaicīgi nav nevienam. Gluda sejas āda bez grumbiņām, draisks apģērbs, matu krāsu mainīšana un kairinošas kustības uz skatuves naktsveļā – kurš gan varētu pateikt, ka viņa jau "iekāpusi" pensijas vecumā?

Savos jaunākajos priekšnesumos Madonna parādās arī ar kovboja zābakiem un cepuri, tīkliņzeķbiksēs un apspīlētā bikškostīmā, kurš it kā aplīmēts ar sasista stikla šķembām un atstaro gaismu. Madonna nebeidz pārsteigt skatītājus ar iekvēlinošu apģērbu izvēli.

Kadri no 5. marta koncerta Lasvegasā rāda, ka sasvīdušie dejotāji Madonnu paceļ tādā pozā, kas liktu raukt degunus puritāniski noskaņotajiem, proti, skats stipri atgādina kādas erotiskas filmas ainu. Taču māksliniece no tēla neizkrīt ne mirkli.

Foto: Vida Press

Taču nesen ASV tabloīdi naski apsprieda kādu viņas misēkli – koncertā Sietlā māksliniece atmuguriski nokrita no krēsla, kuru vilka viens no viņas kompanjoniem. Viņš acīmredzami sapinās savos ekstrēmi augstajos augstpapēžu zābakos un nogāzās ar visu Madonnu. Taču dziedātāja zibenīgi atguvās un turpināja koncertu ar pilnu atdevi.

Madonna pašlaik aizvada savu koncerttūri, kura gandrīz nenotika, jo dziedātāja smagi saslima ar bakteriālo infekciju, pērn rakstīja prese visā pasaulē. Slimības dēļ viņai nācās pārcelt Ziemeļamerikas turneju, taču nu tā norit pilnā sparā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!