Foto: Publicitātes foto/LTV

Šobrīd slavenākajam Latvijas mūziķim Artūram Šingirejam jeb Donam 10. aprīlī aprit apaļi 40. Lai gan mākslinieks lielas svinības neplāno, kādu kūciņu par godu savai jubilejai viņš tomēr notiesās.

Īsā sarunā ar portālu "Delfi" Dons atklāj, ka savā vecumā jūtas itin labi – līdz ar briedumu atnācis arī miers. "Miers – tas ir dominējošais," par sajūtām, iekāpjot četrdesmitgadnieku pulciņā, saka viņš.

Vaicāts, vai plāno svinēt savu dzimšanas dienu, Dons atbild noliedzoši. Gatavošanās lielajai "Eirovīzijai" pārņēmusi visu viņa ikdienu, tāpēc "svētkus nolieku maliņā", apēdīšot tikai "kādu kūciņu". Donam liela dāvana šajā dienā ir saulainais laiks, to viņš novēl no sirds izbaudīt arī sava talanta pielūdzējiem un "Delfi" lasītājiem: "Visiem foršu dienu! Baudām saulīti!"

Kā zināms, tieši Dons jau drīzumā dosies uz Zviedrijas pilsētu Malmi, kur centīsies ar savu dziesmu "Hollow" savaldzināt eiropiešus, "Eirovīzijas" skatītājus. Latvietis startēs konkursa otrajā pusfinālā 9. maijā, un mums jātur īkšķi, lai Donam izdodas lauzt lāstu un beidzot kvalificēties finālam. Tas gaidāms 11. maijā.

Atzīmējot cienījamā meistara jubileju, "Delfi" piedāvā atskatīties uz Dona karjeras pašu sākumu – laiku, kad viņš tikko bija piedalījies vienā no pirmajām "Talantu fabrikām" un sāka kaldināt savu ceļu Latvijas popmūzikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!