Foto: Vida Press

Vairāki avoti tabloīdam "TMZ" vēstījuši, ka Dženifera Lopesa un Bens Afleks cenšas klusītēm pārdot abu kopīgi iegādāto privātmāju, ko nopirkuši pēc savām kāzām. Pārdodot māju, viņi gatavi pat finansiāliem zaudējumiem apmēram viena miljona dolāru apmērā.

Zināms pat tas, ka viņi izmanto nekustamā īpašumu aģenta Satjagu Arana pakalpojumus, lai pārdotu namu, kurā mitnājušies tikai mazliet vairāk nekā gadu. Pirms tam abi īpašumu meklējuši gandrīz gadu un par to samaksājuši nedaudz virs 60 miljoniem dolāru.

Abu kopīgi iegādātā māja potenciālajiem pircējiem tiekot izrādīta jau divas nedēļas, taču īstais ņēmējs vēl nav uzradies. Afleks un Lopesa par šo īpašumu gribot aptuveni 65 miljonus dolāru. Kopā ar nodokļu nomaksu, brokera komisiju un naudu, ko iztērējuši mājas uzlabošanai, viņi uzņemtos viena miljona dolāru lielu zaudējumu, to pārdodot.

Mājai ir 12 guļamistabas, 24 vannasistabas, garāža 12 automašīnām un baseins, kā arī sporta komplekss ar basketbola un piklbola laukumiem, sporta zāli un boksa ringu, vēsta tabloīds "People".

Lopesa 8. jūnijā arī viena vakariņojusi restorānā "Giorgio Baldi" un pirkstā viņai bijis gan laulību, gan saderināšanās gredzens. Savukārt Afleks jaunās filmas uzņemšanā ieradies bez laulības riņķa. Abi dzīvo atsevišķi un Lopesa jau meklējot jaunu māju iegādei, ziņo "TMZ" avoti.

Jau iepriekš vēstījām, ka cirkulē runas par pāra iespējamu šķiršanos. Vairāk par to vari lasīt šeit. Abi vairākas nedēļas dzīvo atsevišķi. Bens Afleks dzīvo īres miteklī Brentvudā, kas atrodas pāris kvartālu attālumā no viņa bijušās sievas mājas.

Lopesa arī paziņoja par savas tūres "This is Me...Now" atcelšanu, lai vairāk laika pavadītu kopā ar bērniem un ģimeni.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!