Foto: Privātais arhīvs
Stiliste, vizāžiste un basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere nesen atzīmēja savu trīsdesmito jubileju. Ieejot jaunā desmitgadē, agrāk tik iecienītās ballītes sieviete atstājusi pagātnē, un nu Signes ikdienu aizpilda profesionālo mērķu realizēšana, kā arī rūpes par savām atvasītēm – meitiņu Keitiju un dēlu Valdi.

Šobrīd Signe, neraugoties uz pērnā gada skandālu, atsākusi strādāt par stilisti rīdzinieku iecienītajā atpūtas vietā - klubā Coyote Fly, kur ik nedēļu sapoš tā darbinieces paredzētajām ballītēm.

Tāpat stiliste sadarbojas ar dažādiem žurnāliem, organizējot to fotosesijas, kā arī konsultē individuālos klientus.

"Lai savienotu mammas pienākumus ar darbu, ir krietni jānopūlas. Tagad, rudenī, arī sāk rasties sajūta, ka nedaudz pietrūkst enerģijas. Tomēr savu darbu ļoti mīlu, tādēļ ir vērts pūlēties, lai viss izdotos un es justos apmierināta gan ģimenes dzīvē, gan realizējot sevi profesionāli," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Signe.

Viņa atzīst, ka būt par māmiņu nozīmē strādāt otru profesiju uz pilnu slodzi, un tās apvienošana pašai ar savām lietām ir samērā sarežģīta.

"Savu darba grafiku pakārtoju bērnu grafikam, jo pašai mazie ir jāizvadā uz skolu un pulciņiem, jāatved mājās un jānokārto visas sadzīviskās lietas. Tāpēc esmu priecīga, ka manai profesijai ir samērā elastīgs grafiks. Tapat esmu ļoti pateicīga saviem draugiem un draudzenēm, kuri, ja trūkst visi striķi, bērnus aizved mājās vai izpalīdz kā citādi," priecājas stiliste.

Noteiktu paradumu, kā pavadīt laiku kopā ar bērniem, Signei nav, jo bērni ir nodarbināti dažādos pulciņos, savukārt pati mamma - darbā. Tomēr laiku pa laikam ģimene cenšas izbraukt no Rīgas, paciemojoties laukos pie vecvecākiem.

"Laiku kopā ar bērniem pavadām dažādi. Viņiem ļoti patīk iet uz kino, izpriecāties akvaparkā vai arī doties izbraukumos. Vasarā vienmēr braucam uz jūru, bez tās mēs nevaram. Tā kā pagājušogad bijām kruīzā ar Tallink kuģi un bērni bija sajūsmā, iespējams, šogad braucienu atkārtosim atkal, pārvēršot to par sava veida tradīciju," plāno Signe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!